Bir Demet Tiyatro'nun kamera arkası görüntüleri ilk kez paylaşıldı!

Bir dönemin efsane yayınlarından kabul edilen, tiyatro sahnesinden çekilen ilk dizi olma özelliği taşıyan Bir Demet Tiyatro'nun kamera arkası görüntüleri, 25 yıl sonra ilk kez seyirciyle paylaşıldı.

Star TV'de yeniden yayınlanmaya başlayan Bir Demet Tiyatro dizisinin kamera arkası görüntüleri ilk kez paylaşıldı. BKM Sahne'den çekilen dizi, bir tiyatro sahnesinden çekilen ilk dizi olma özelliğini de taşıyordu. Kamera arkası görüntülerine, tiyatronun resmi YouTube kanalından ulaşılabiliyor.

İBRAHİM BÜYÜKAK VE BÜŞRA PEKİN BKM MUTFAK'TA

Yılmaz Erdoğan'ın 2005 yılında kurduğu, 2012 yılında resmi olarak dağılan Çok Güzel Hareketler 1. Kuşak'ın 2 önemli ismi Büşra Pekin ve İbrahim Büyükak, yıllar sonra mezun oldukları sahneye yeniden çıktılar. İkili, 2. Kuşak bünyesinde seyirciyle buluşmuş oldu.

2020 BÖLÜMÜNDE İBRAHİM BÜYÜKAK

Yakında yeni filmi Bayi Toplantısı ile sinemaya yeniden merhaba diyecek olan oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, BKM Atölye 2. Kuşak'ın 2020'ye merhaba bölümünde rol almıştı. Büyükak, mezun olduğu atölyenin kurucusu olan Yılmaz Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı.

ibrahim büyükak bkm atölye

ibrahim büyükak bkm atölye

BİR DEMET TİYATRO YILLAR SONRA BKM SAHNE'DE!

Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ, Çok Güzel Hareketler 2020'ye Merhaba bölümüne özel olarak, yıllar sonra yeniden Mükremin, Lütfiye ve Feriştah oldular. Aynı sahneden yıllarca sayısız oyunda beraber performans sergileyen ikili, sinema ve eğitmenlik kariyerlerinde de beraber çalıştılar.

bir demet tiyatro

bir demet tiyatro

Programın Salı akşamı yayınlanan bölümünden ilk fragmanda da sadece, Bir Demet Tiyatro sahnesine yer verilmişti. Kullanıcıların çoğunluğu ise sosyal medyadan, 'Keşke tüm eski oyuncular sahne alsaydı.' yorumunda bulunmuşlardı.

İŞTE O FRAGMAN;

Türkiye'de korona'dan uzak izole doğayla iç içe gidilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de korona'dan uzak izole doğayla iç içe gidilecek yerler
Coşkun Sabah'tan "Geçinemiyorum" haberlerine sert çıkış!

İLİŞKİLİ HABER

Coşkun Sabah'tan "Geçinemiyorum" haberlerine sert çıkış!

BİR YORUM YAPIN 3

meyyid 3 yıl önce

pkk ya yardım eden ve uyarılan köyünün türk ordusu köyümü yaktı diyerek avrupa insan hakları mahkemesine şikayet edeen,yani kendi devletini ve ordusunu şikayet eden adam, hala bu ülkede seviliyorsa sadece vay vay vay denir.

Toplam 11 beğeni

Adil 3 yıl önce

O dönemde neyi biliyorduk ki, mesela aynı dönem aczimendiler , cumartesi anneleri , Ali kalkancilar fadime şahinler vs vardı rahmetli Erbakan hoca ilticaci öcü olarak gösterilmişti. Neye hakimdi insanlar? Bu adam ve ekibi komikti sevildi. Oyunu sevildi, he sonra senin dediğin ortaya cikincada, sevgi Yılmaz Erdoğan a değil Mükremin Abi de kaldı

Toplam 1 Beğeni

aspnetturkiye.com 3 yıl önce

çok cok iyiydi be