Babası vefat eden ünlü sunucu Müge Dağıstanlı'dan ilk açıklama!

Kanal D ekranlarında magazin programı sunuculuğu yapan Müge Dağıstanlı'nın babası, hayatını kaybetmişti. Bugün yayına çıkan Dağıstanlı, konu hakkında ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden sunucu Müge Dağıstanlı, bugün katıldığı 2. Sayfa programında yaşadığı acı hakkında ilk kez konuştu. Dağıstanlı, arayıp soran herkese teşekkürlerini şu sözlerle iletti:

"Bir çok seyirci ve yakınımın da bildiği üzere babacığımı kaybettim. Antalya'da onu son yolculuğuna uğurladık. Bütün eşi, dostu, sevenleri ve akrabaları tarafından. Yanımdan hiç ayrılmadığınız ve hiç eksik olmadığınız için çok teşekkür ederim. Telefon açan ve yanında olmak istiyorum diyen tüm altın kalpli insanlara buradan teşekkür ediyorum. Gülşen'e teşekkür ediyorum yanımdan bir saniye ayrılmadı. Canım babacığım bana, kardeşime ve yanındaki genç insanlara kattığın tüm güzellikler ve iyilikler için teşekkür ediyorum."

NE OLMUŞTU?

Antalya'da ikamet eden 79 yaşındaki Abdullah Dağıstanlı'nın, evinin banyosunda düşme sonucu hayatını kaybettiği öğrenilmişti. 

abdullah dağıstanlının evinin önü

abdullah dağıstanlının evinin önü

Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Astur Manolya Sitesi'nde yalnız yaşayan Dağıstanlı'yı göremeyen komşuları, saat 13.30 sularında evine gitmişti.

abdullah dağıstanlı

abdullah dağıstanlı

Kapıyı çalan komşular, açan olmayınca evin dış tarafındaki pencereden içeri girmişti. Komşular Dağıstanlı'yı banyoda yerde hareketsiz bulmuştu.

BİR YORUM YAPIN 0