Koronavirüse yakalanan James Bond oyuncusu Olga Kurylenko iyileşme sürecini anlattı!

40 yaşındaki Hollywood yıldızı Olga Kurylenko'da koronavirüsü tespit edilmişti. Oyuncu kendini eve kapatarak nasıl iyileştiğini anlattı. Peki Olga Kurylenko kimdir?

Genellikle 50 yaş üstü ve çocuklarda ölümlere neden olan koronavirüsü, ilk kez Aralık ayında Wuhan'da görüldü. Tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan virüsle ilgili neredeyse herkes test yaptırdı. Bunlar arasında James Bond filminin yıldızı Olga Kurylenko'da vardı. Tedbir amaçlı test yaptıran oyuncunun sonuçları pozitif çıktı. Bu durumu hayranlarına Instagram hesabından bildiren oyuncu "Ateş ve tükenmişlik ana belirtiler. Kendinize bakın ve bunu ciddiye alın" notunu yazmıştı.. 40 yaşındaki oyuncu ‘’ Evde karantinadayken bol bol sarımsak yiyerek bağışıklık sistemimi güçlendirdim’’ ve ekledi bol bol limonlu su içtim.'' diyerek iyileşme sürecini anlattı.

OLGA KURYLENKODAN PAYLAŞIM

OLGA KURYLENKODAN PAYLAŞIM

SON SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI!

Olga sağlığını merak eden hayranlarına ise açıklama yaptı. Bir kaç gün önce koronavirüs tespit edilip hemen tedavi edilen güzel oyuncu, virüsü atlattığını ve sağlığının iyi olduğunu belirtti. Oyuncu 4 yaşındaki oğluyla beraber çekilmiş fotoğrafını paylaştı. 

Olga Kurylenko KİMDİR

Olga Kurylenko KİMDİR

OYUNCU YAŞADIKLARINI ANLATTI!

Daha sonra paylaşımına Neden evde tedavi gördüğüne yönelik yorumlar gelince güzel oyuncu açıklama yaptı. Evinde izole olduğunu yazan oyuncu hastanelerin daha ağır vakalar için dolu olduğunu belirtti. Kurylenko sürecin ateşinin aniden yükselmesiyle başladığını söyledi. Sonrasında ambulans çağırarak hastaneye götürülüp boğazından örnek alınarak test yaptığını anlattı. Virüsü tam olarak nereden kaptığını bilmediğini ancak her yerden olabileceğini vurguladı. Bu yüzden bu süreçleri evde geçirmenin daha faydalı olduğunun altını çizdi. Şimdilerde ateşinin düştüğünü ancak tedavinin devam ettiğini yazdı. 

Olga Kurylenko koronavirüsü tespit edildi

Olga Kurylenko koronavirüsü tespit edildi

OLGA KURYLENKO KİMDİR?

14 Kasım 1979'de doğan Olga Kurylenko, Ukranya kökenli olmasına rağmen Fransa vatandaşıdır. 13 yaşımda eğitim için Moskova'ya giden oyuncunun kariyeri 2005 yılında Fransa'da başladı. James Bond filmindeki performansıyla hafızalara kazınan Kurlenko, son olarak 2015 yılında A Perfect Day'da yer aldı. 

Burcu Esmersoy, dışarıya çıkan ünlülerle ilgili konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy, dışarıya çıkan ünlülerle ilgili konuştu
Zehra Çilingiroğlu'ndan virüse 1 saatlik yürüyüş önlemi

İLİŞKİLİ HABER

Zehra Çilingiroğlu'ndan virüse 1 saatlik yürüyüş önlemi
Dudullu Postası Kanal D ekranlarında gösterime girecek!

İLİŞKİLİ HABER

Dudullu Postası Kanal D ekranlarında gösterime girecek!

BİR YORUM YAPIN 4

Ali veli 4 yıl önce

Yalanın daniskasi

Turkiem 4 yıl önce

Yaov bizene bu gavurlardan

Toplam 1 beğeni

serpil 4 yıl önce

çocuk ölümü yok ki neden çocuklarda yazmışsınız ?

Toplam 7 beğeni

1000 GÖLLÜ 4 yıl önce

Dünyadan bihaber kardeşim...

Toplam 0 Beğeni