Şarkıcı Yalın'dan anlamlı bağış...Yalın kimdir?

Şarkıcı Yalın, koronavirüsünün bulaşıcı etkisinden dolayı yaşamını mümkün olduğunca evde sürdüren hayranlarına, konser verdi. Şarkıcının 20 dakikalık konseri 7 Harbiye Açıkhava sahnesini dolduracak yani 102 bin kişi tarafından izlendi. Şimdi de bir GMS şirketi ile anlaşarak ücretsiz konser verecek.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye'de koronavirüs vakaları arttıkça vatandaşlar evinden zorunlu olmadıkça evinden çıkmıyor. Şarkıcı Yalın, bu akşam 22:00’de yapacağı Instagram canlı yayını için bir GSM markasıyla işbirliği yaptığını ve bu gece yayın için kendisine ödenecek bedelin tümünü koronavirüsle mücadelede kullanılmak üzere Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’ne aktaracağını açıkladı.

KONSER VERMİŞTİ!

Ünlü şarkıcı Yalın ise evde oldukları için canı sıkılan hayranlarına moral vermek için Instagram hesabından mini bir konser verdi. İlk kez İnstagram'dan canlı olarak dinleyicileriyle buluşan Yalın'ı sevenleri yalnız bırakmadı.

Anlık 32 bin 400 kişinin izlediği yayın, toplamda 102 bin canlı izleyiciyle buluştu. Bir stadyum konserinde buluşabilecek onbinlerce izleyiciyi evinin salonuna sığdıran Yalın, 20 dakikalık yayında yaklaşık 7 Harbiye Açıkhava sahnesini dolduracak dinleyiciye ulaştı.

Canlı olarak dinleyicileriyle buluşacağının müjdesini veren şarkıcı,

"Hayalim bu fotoğraftaki gibi konser salonlarında kavuşup beraber şarkılar söylemekti. Ancak şu an durum bambaşka, hayaller ve umutlar bambaşka... Bu dönemi umarım sağlıkla ve çok fazla yıpranmadan atlatırız. Yoğun istek üzerine, dünyadan da harika örneklerin artmasıyla ben de Instagram'dan ilk canlı yayınımı yapmaya karar verdim! Bu gece 22: 00 civarı sözleşelim. İstek şarkılarını lütfen yazın, elimden geldiğince çalıp söyleyeceğim" demişti.

YALIN KİMDİR?

Hüseyin Yalın veya bilinen adıyla Yalın,besteci ve söz yazarıdır. 30 Mart 1980'de İstanbul Nişantaşı'nda dünyaya gelen Yalın, 2004 yılında çıkış yaptığı Zalim şarkısıyla tanınmıştır. İlkokulu Ataköy İlköğretim Okulu'nda okuyan ünlü şarkıcı, müziğe ilgisi babasının evde ona, gitarıyla Gipsy Kings ve Enrico Macias şarkıları çalmasıyla başlamış. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Ekonomi okumaya başladığı dönemde beste çalışmalarını hızlandırmış ve albüm yolunda ilk adımları atmıştır.

Ece Üner'den TFF'ye Fatih Terim tepkisi: Bu ayıp da bize yeter

İLİŞKİLİ HABER

Ece Üner'den TFF'ye Fatih Terim tepkisi: Bu ayıp da bize yeter
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

ismimdensnneoc 3 yıl önce

Yalın'a aşığım çok iyi bir şarkıcı ♥