Duygu Özaslan acısını sosyal medyadan duyurdu! Babası hayatını kaybetti...Duygu Özaslan kimdir?

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, dün gece aldığı acı haberle yıkıldı. Babasını kalp krizi sonucu kaybeden Özaslan, acısını takipçileriyle paylaşıp, "Başsağlığı mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Tarifsiz bir acı hala inanamıyorum" dedi. Peki Duygu Özaslan kimdir? Duygu Özaslan kaç yaşında? Duygu Özaslan'ın yeni evi nerede? İşte soruların yanıtı:

Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan acı haber geldi.

Ünlü isim, dün gece babasının geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiğini öğrendi.

Özaslan, babasının vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU! "TARİFSİZ BİR ACI"

Duygu Özaslan, sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Fenomen "Dün gece babamı ani bir kalp krizi sonucu kaybettik. Baş sağlığı mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Tarifsiz bir acı hala inanamıyoruz." ifadeleriyle üzüntüsünü paylaştı.


LÜKS REZİDANSA TAŞINDI!

Youtuber Duygu Özaslan çektiği videolar ile şöhreti kısa sürede yakaladı. Adından söz ettirmeye devam eden Özaslan şimdi de evi ile gündemde. Uzun süredir yaşadığı Maslak'tan taşınarak Oğulcan Engin'e komşu olan Özaslan, Şişli Esentepe'de bulunan lüks rezidansa taşındı.

Özaslan burada bölgenin en dikkat çeken yapılarından birine taşındı. Özaslan, kiraların 15 bin TL'den başladığı rezidansta, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve Lider Şahin gibi isimlerle komşu oldu.

160 m2 büyüklüğünde 2+1 daireye taşınan Özaslan'ın dairesinde, 40 m2'lik teras da bulunuyor.

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR? 

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Duygu Özaslan, hobi olarak açtığı youtube kanalında çektiği makyaj videolarıyla tanınmaya başladı. İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim alırken, okulu bırakan Özaslan, 1.66 boyunda. Videoları kısa sürede çok beğenilince bu alanda daha fazla ürün ortaya koymaya karar vererek binlerce takipçiye ulaştı. 

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 1 milyon TL'yi reddetti!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 1 milyon TL'yi reddetti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0