Zengin ve Yoksul dizisinde kim kimdir? Oyuncu kadrosu!

Atv yepyeni bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Binnur Kaya, Osman Sonant ve Gökhan Alkan'ı başrolünde bulunduran dizi, Yeşilçam'a yakın duran ismi ve hikayesiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Birçok kişi, diziyi Binnur Kaya oyunculuğunun bile kurtaramayacağını iddia ediyor. Peki Zengin ve Yoksul dizisinin böyle görülmesinin altında yatan sebep ne?

Atv'de yepyeni bir dizi başlıyor. Zengin ve Yoksul hem adıyla hem de konusuyla Yeşilçam havasında duruyor. Dizinin başrolünde ise Binnur Kaya, Osman Sonant ve Gökhan Alkan yer alıyor. Fakat sosyal medyada dizi için şimdiden oyuncular bile kurtarmaz yorumları yapılıyor. Peki ama neden? Sizler için bu soruya yanıt aramaya çalıştık. Ve 3 temel maddeye ulaştık.

1 - SEZON BİTİMİNE YAKIN BAŞLAMASI

Zengin ve Yoksul dizisi

Zengin ve Yoksul dizisi

En dikkat çekici madde, dizinin sezon bitimine yakın başlıyor olması. Belki bu bir artı olarak bile görülebilir fakat aslında eksi yönde seyreden bir süre. Zaten oturmuş olan izleyici kitlesi olan diziler varken, yepyeni bir dizinin tutması binde bir ihtimal.

2- YEŞİLÇAM HAVASINI TAŞIYAN İSİM

Zengin ve Yoksul dizisi

Zengin ve Yoksul dizisi

Kuşkusuz en çok öne çıkan maddede bu. Zengin ve Yoksul ismi başından itibaren eski filmleri andıran bir ad taşıyor. Bu da ister istemez, yenilik bekleyen seyirci kitlesini kendisinden itiyor. 

3 - İNTİKAM, ZENGİN AİLELER VE FAKİRLERLE OLAN BAĞLANTILARI

Zengin ve Yoksul dizisi

Zengin ve Yoksul dizisi

Ve sonuncu aynı zamanda da kırılma noktası olan maddeye gelmiş olduk. Her dizide olduğu gibi burada da intikam dolu hikayeler, zenginler ve fakirlerin bir noktada birleşen hayatları ve sırları var. Bu tarz hikayelerin artık tutmadığını defalarca görmemize rağmen yine de üretiliyor olması garip bir durum. Hele ki gündelik hayatlarımız böyle olmamasına rağmen.

Yeşilçam aktrislerinin gençliğini oynasa sırıtmayacak 5 ünlü isim

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam aktrislerinin gençliğini oynasa sırıtmayacak 5 ünlü isim

BİR YORUM YAPIN 0