Özel davetlerde tercih edilmesi gereken kıyafetler

Soğuk ve karlı günlere rağmen düzenlenen özel davetlere hazır olduğunuzu hissediyor musunuz? Şık ve parıltılı olan davetler sırasında sizde göz kamaştırıcı stilinizi sunabilirsiniz. Sizler için sezonun öne çıkan payetlerinden yararlanıp en şık ve havalı kombin önerileri hazırladık. Haberin detayında kışa damga vuran özel davet kombinlerini bulabilirsiniz.

Ceket, kaban, etek, elbise pantolon hemen hemen her parçayı kullanarak özel davetlere hazırlanabilirsiniz. Özel detaylar ve zıt parçaları bir araya getiriniz. Payetler bu sezon öne çıkan kumaş parçaları arasında en trend olanlarıdır. Payetlerden yararlanarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bluz ya da eteklerde tercih edeceğiniz payetli eteklerle gizemli bir kombinle özel davetin gözdesi olabilirsiniz.

ÖZEL DAVETLERDE TERCİH EDİLEN KIYAFETLER

- Kadifenin ışıltısı ve eksitme takılarla yemekli bir davete şıklığınızı sergileyebilirsiniz. Özellikle sezonun öne çıkan pembe ve yeşil renkleri ile oluşturacağınız bu kombin ile modayı yakından takip ettiğinizi gösterebilirsiniz.

- Özel davetlerin en kurtarıcı parçaları ise kabarık ve tüllü kıyafetlerdir. Aksesuarlarla kendini ön plana çıkaracak ve kısa zamanda şıklık yakalamanızı sağlayacaktır. Siyah renk yıllardır olduğu gibi yine kurtarıcı renginiz olabilir. Her kadın dolabında bu kumaşlı kıyafetlerden bulundurmasını tavsiye ederiz.

- İkili takımları özel davetlerde de kullanabilirsiniz. İster etek ceket İsterseniz pantolon üst olarak değerlendireceğiniz bu takımlarda sezonun kumaş ve desenleri ile zarefetinizi yansıtabilirsiniz.

El çanta modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

El çanta modelleri ve fiyatları
Sezonun trend nişan kıyafetleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trend nişan kıyafetleri

BİR YORUM YAPIN 0