Bu sene Aslı Enver'in senesi! 2019 - 2020 sonbahar sezonunun en popüler marka yüzleri

Ünlü markalar yeni sezon trendlerini sunmak için birbirinden farklı isimleri marka yüzü yapıyorlar. Aslı Enver, Murat Boz, Bensu Soral bu isimlerden sadece birkaçı. Bu isimler sayesinde; markalara daha da yakınlaşmanız mümkün. Bu yöntemi deneyen markalar ise Koton, De Facto, Avva ve Mavi. 2019 - 2020 moda sezonunun tanıtım süreci, tüm detaylarıyla sadece yasemin.com'da!

Ünlü markalar yeni sezon trendlerini sunmak için hep daha iyisini sağlamaya çalışırlar. En günceli yakalamak mücadelesi, sadece modellerde değil modelleri taşıyan isimlerde de olur. Bu anlamda ünlü isimleri, marka yüzü yapma yoluna giden firmalar; popülerliği yakalamayı amaçlayan bir süreç içerisine girerler. Aslı Enver, Bensu Soral, Fahriye Evcen gibi isimler de bu amaçla seçilen kişilerden sadece birkaçıdır. Biz sizler için; 2019 - 2020 sezonunun en popüler marka yüzü olacak olan isimleri listeledik. Bakalım; Koton, De Facto, Mavi, Avva gibi büyük markalar moda konusunda hangi isimleri marka yüzü olarak kendilerine tercih etmişler? İşte 2019 - 2020 sezonunun en popüler marka yüzleri!

fahriye evcen

fahriye evcen

KOTON

melisa şenolsun burak deniz

melisa şenolsun burak deniz

Zannediyoruz bu alanda en çok söz sahibi olan marka Koton'dur. Aynı anda 3 marka yüzüne sahip olmasıyla dikkat çeken Koton; Bensu Soral, Melisa Şenolsun ve Burak Deniz ile amacına ulaşmış durumda. 

bensu soral koton

bensu soral koton

Uzun süredir Fahriye Evcen ile çalışan markanın tercihi artık Bensu Soral. Evcen ile 3 yıl süren çalışma oldukça başarılı olmuştu.

fahriye evcen koton

fahriye evcen koton

DE FACTO

Aras Bulut İynemli ve Hande Erçel işbirliğini Aslı Enver ile sürdürme kararı alan marka doğru bir karar aldı zira Enver'in ışığı markaya 2019'da da kazandırmaya devam ediyor. Öyle ki yeni sezon çalışmaları için sadece Aslı Enver'i görmeye başladık.

aslı enver koton

aslı enver koton

Aslı Enver, 2019 yılının en popüler marka yüzlerinden biri olarak dikkat çekmeye devam ediyor.

MAVİ

Organize İşler ve Çarpışma derken sezona damgasını altın harflerle vurmayı başaran Tatlıtuğ, yeniden Mavi markasının yüzü oldu. Bu zamana kadar ki en uzun soluklu Mavi yüzü olan Tatlıtuğ, 2019 - 2020 sezonunda da çıkışını sürdürüyor.

kıvanç tatlıtuğ mavi

kıvanç tatlıtuğ mavi

kıvanç tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ

AVVA 

O Ses Türkiye jürisi olan ve son olarak Öldür Beni Sevgilim adlı bir tekli yayımlayan Murat Boz, Avva markasının yüzü olarak 2019 - 2020 sezonunda da karşımıza çıkıyor.

murat boz avva

murat boz avva

BİR YORUM YAPIN 0