2020 tunik modelleri

Tesettür giyimin en çok tercih edilen parçalarından olan tunik modelleri; sadece klasik yapısıyla değil, gömlek ve kazak modelleriyle de farklı formlara girebiliyor. Hem etek hem de pantolonlarla şık bir uyum sağlayan tunik modelleri, 2020 sezonunda da oldukça ilgi çekiyor. Peki 2020 tunik modelleri nasıl? Tesettür giyimde kombin hazırlarken neler yapılabilir? İşte 2020 tunik modası.

Tunikler, hem etek hem de pantolon modellerinde oldukça dikkat çekiyor. Yatay çizgiler, uzun çizgiler, koyu renkler ve ikili takım modeller... 2020 sezonunda, tunik modelleri için bu vb. birçok desen hakim. Peki Armine, Koton, All Day ve Trendyol gibi markaların, tunik modelleri nasıl? Sizler için hem 2020'nin tunik modellerini hem de kombin modellerini sunuyoruz. Öyleyse bu iki başlığa ve içeriğine yakından bakalım:

elbise tunik modelleri

elbise tunik modelleri

TESETTÜR KOMBİN ÖNERİLERİ

Son dönemin trend parçalarından olan tunikler ile şık tesettür kombinleri oluşturmanız mümkün. Bunu isterseniz kazak tarzı bir tunikle isterseniz de gömlek tunikle sağlayabilirsiniz. 

Bunun için gömleğinize yakın tonda bir pantolon, ya da kazağınızla aynı rengi taşıyan bir pantolonla ikili görüntü oluşturmayı başarabilirsiniz.

tesettür uzun tunik

tesettür uzun tunik

Çanta ve ayakkabı seçiminizi ise tuniğinizin rengine ve desenine göre yapın. Böylelikle bir uyum bütünü yakalamış olursunuz.

tesettür tunik

tesettür tunik

İçerisinde bulunduğumuz bu dönemde; bot, çizme ve topuklu ayakkabılar oldukça şık olacaktır.

2020 TUNİK MODELLERİ

armine tunik

armine tunik

ARMİNE: 100 TL - 120 TL

spor tunik modelleri

spor tunik modelleri

TRENDYOL: 66 TL - 80 TL

boğazlı tunik

boğazlı tunik

KOTON: 50 TL - 100 TL

tesettür tunik modeller

tesettür tunik modeller

ALL DAY: 45 TL - 110 TL

TRENDYOL: 55 TL

kayra tunik

kayra tunik

KAYRA: 66 TL - 153 TL

Şiş ile bambu örgü yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Şiş ile bambu örgü yapımı

BİR YORUM YAPIN 0