Sezonun trend denim kombin önerileri

İlkbahar ve yaz sezonun en popüler modellerinden biri olan denimler, yanlış kombinler sebebiyle istediği ve beklediği güncelliği yakalayamayabiliyorlar. Sizler için yaz sezonunda denim modelleri için en trend kombinleme yollarını bir araya getirdik.

Denim modeller, 2020 yaz sezonunda da trendler arasında yer alıyor. Kot kumaşlarla tasarlanan denim modelleri, sezonun popüler renkleri ve stilleriyle birleşince kombin olarak daha çok ön plana çıkıyor. Peki denim bir parça nasıl kombinlenebilir? Bir denim modeli doğru şekilde kombinlemenin yolları nasıldır? Sizler için denim modellerini en iyi şekilde kombinlemenin yollarını derledik. Bu adımları uyguladığınız taktirde, oluşturulmak istenilen yaz stili de kolaylıkla ortaya çıkacaktır. İşte uygulaması oldukça basit, sezonun en şık denim kombin önerileri:

DENİM MODELLERİ NASIL KOMBİNLENİR?

Denim model deyince aklınıza direkt kot pantolon, kot elbise, kot ceket vb. modeller gelebilir. Ancak bu modelleri yalnızca böyle düşünüp indirgemek doğru değildir. Çünkü eğer farklı ve vücut tipinize uygun kombinler uygularsanız, denim modasının hakkını da vermiş olursunuz.

Bunun için de uygulayabileceğiniz birçok kombin modeli mevcuttur. Bunlardan ilki; kısa basic üst ve önden bağlamalı gömlek modelleriyle, denim kot pantolonları kombinlemek olacaktır. Sandalet ve büyük çantalarla tamamlanan bu kombin stili, sezonun favorileri arasında yer alıyor. 

Zarif ve sade bir görüntü elde etmek istiyorsanız, topuklu ayakkabı modellerini kullanabilirsiniz. Denim elbiseleriniz için tercih etmenizi önereceğimiz bu modeller, şık ve havalı bir görünüm sağlayacaktır.

Tüm bunların dışında, denim modellerinizle bohem bir stil ya da sportif bir kimlik kazanabilmeniz de mümkün. Bunun için de düz taban ayakkabılar ve salopetler doğru tercih olacaktır.

Denim, jean parçalar ile ceketler oldukça uyumlu ikililerdir. Günlük yaz kombinlerinde kot bir ceket içerisine, bir gömlek giyerek akşam ve gece kombinlerinde de şık bir büstiyer tercih ederek öne çıkan bir denim-ceket kombini oluşturabilirsiniz.

Yaz sezonunun vazgeçilmezi olan tişörtler ile denim parçalar için de spor bir kombin oluşturulabilir. Ancak denim ve tişört kombin ile daha şık, havalı bir görünüm oluşturmak için topuklu ayakkabılar tercih edilebilir.

BİR YORUM YAPIN 0