Gri renk için doğru kombin önerileri

Koyu tonlar içerisinde en dikkat çeken renklerinden biri gridir. Gri aynı zamanda nasıl kombinlenmesi ve hangi renklerle uyum sağlaması konusunda da merak edilen tonlardandır. Peki renk için en iyi kombin örnekleri nasıldır? Gri renk ile uyumlu renkler nelerdir? Tüm soruların yanıtı yasemin.com'da!

Son dönemlerde tesettür modasında da oldukça sık tercih edilmeye başlanan gri renk için farklı kıyafet kombin modelleri bulunuyor. Her ne kadar kış ve sonbahar rengi olarak algılansa da gri renk, ilkbahar sezonunda da renkli tonlarla birleştirildiği takdirde oldukça doğru bir tercih olacaktır. Peki gri ile uyumlu olan renkler hangileridir? Mevsim geçişlerinin yaşandığı bu dönemde, gri en çok tercih edilen renklerdendir. Griye eşlik eden tonlar, bahar renkleri sarı, turuncu, mavi, pembe ve her sezonun rengi olan siyahtır. Sizler için hem gri ile uyumlu tonların ayrıntılarına hem de gri renk için en şık kombin örneklerine yer verdik.

GRİ İLE UYUMLU RENKLER

Gri ile uyumlu renklerin başında her zaman sarı gelir. Sarının canlılığı, griyi tamamlayıp ön plana çıkartır. Bu sayede bahar rengi olan sarının gücünden de yararlanmış olursunuz.

gri ile uyumlu renkler kıyafet

gri ile uyumlu renkler kıyafet

Sarı dışında gri deyince akla gelen diğer renk mavidir. Mavinin doğal canlılığı, gri ile birleşip sade bir şıklık oluşturur. Maviyi, jeanlerinizde tercih etmeniz daha şık olacaktır.

gri ile uyumlu renkler kıyafet bayan

gri ile uyumlu renkler kıyafet bayan

Ne kadar cırtlak durur gibi düşünülse de, pembe renk de gri ile uyumlu bir tondur. 

gri elbise ile uyumlu renkler

gri elbise ile uyumlu renkler

GRİ RENK KIYAFET KOMBİNASYONLARI

ZARA: 150 TL

BERSHKA: 140 TL

BERSHKA: 90 TL

ZARA: 80 TL

H&M: 389 TL

H&M: 499 TL

H&M: 65 TL

BİR YORUM YAPIN 0