Evcil hayvan kokusu evden nasıl çıkar?

Evcil hayvan beslenilen evlerde hayvanların yapısı gereği çeşitli kokular meydana gelmektedir. Düzenli bakım ve kesin yöntemlerle ile evcil hayvan kokularına son vermek için yapmanız gereken sizler için paylaşıyoruz. Evcil hayvan kokusu evde nasıl çıkar? İşte, yanıtlar...

Evcil hayvan kokusu bazen dayanılmaz bir koku olabiliyor. Hayvanların yediği sentetik mamalar nedeniyle hayvanlarda koku açığa çıkabiliyor. Evin havalandırılması zamanında bile kolayca çıkmayan bu inatçı kokuya bazı kesin çözümler yardımıyla halletmeniz mümkün. Evcil hayvanların kokusuna kesin çözüm nedir? Nasıl bir yöntem izleyebilirsiniz? Haberimizin yanıtları için sayfamıza göz gezdiriniz...

Evcil hayvan bakımı

Evcil hayvan bakımı

EVCİL HAYVAN KOKUSUNA KESİN ÇÖZÜM

- Kedi kumunu düzenli bir şekilde temizleyiniz. Koku hapseden kumlardan alabilirsiniz. Ancak kumu temizlemeye özen göstermediğiniz sürece koku gitmeyecektir.

- Kedi kumu veya başka bir hayvanın kumunu koyduğunuz yere karbon hava temizleyici kullanınız. Kokuyu dağıtacak ve emilmesini sağlayacaktır.

Kedi kumu kutusunu sünger ve kokusuz deterjan ile temizleyin. Tamamen kuruduktan sonra yeni kum ekleyiniz.

- Kedi, köpek veya benzeri hayvanların yattığı yerleri beyaz sirke ile karbonatı karıştırarak silebilirsiniz.

- Tuvaletinin önüne hafif nemli geniş bir örtü koyarsanız ayaklarındaki pisliği içeriye taşımayacaktır.

- Çiçek özlü tütsü yakınız. Tütsü kokusu pis kokuyu içine çekecek, etrafa ferah bir koku yayacaktır.

- Evcil hayvanların yastıkları, özel minderleri varsa üzerine kılıf takılmalı ve düzenli olarak kılıfları makineye atılmalıdır.

- Hayvanların dışkılarını veya ağzından çıkardığı sıvılarını temizledikten sonra ev içerisinde  uzun süre bekletmek yerine, konteynere atmadan önce balkon gibi havadar yerde bekletiniz.

Evde Difenbahya çiçeği nasıl bakılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde Difenbahya çiçeği nasıl bakılır?

BİR YORUM YAPIN 0