Doktora gitmek isterken 488 km yol katetti

İngiltere'de yaşayan yaşlı bir kadın 9 km yol gitmesi gerekirken yolu karıştırınca, 488 km yol katetti.

İngiltere'nin Worcester kentinde yaşayan 83 yaşındaki Valerie Johnson, doktoru ile olan randevusu için 9 km yol gitmesi gerekirken 488 km yol katetti. 

Annesini almak için İskoçya'ya uçtu

Independent'in haberine göre yaşlı kadın, evinin yakınlarındaki yol çalışmaları nedeniyle şaşırdı ve yön değişirdi. Yakıt deposunda benzin kalmayana kadar yola devam eden yaşlı kadın, İskoçya'nın Larkhall şehrine kadar tam 8 saat otomobil kullandı. Bu arada da kızı Karen Maskell polise haber vererek annesini almak için İskoçya'ya uçtu.

Karen Maskell, "Annemin yan komşusu beni aradı ve onun geri dönmediğini söyledi. Kaza geçirdiğini düşündüm. Polisi çağırdık ve evine geldiğimde otomobilini saat 11'de Preston'daki bir trafik kamerasında gördüklerini söylediler" dedi.

Ambulans çağrıldı

Johnson, otomobilinde yakıt bitince yakındaki bir evde oturan çifte kaybolduğunu ve yardımca ihtiyacı olduğunu söyleyerek yardım istedi. Diğer yandan Johnson'un kızı Maskell, annesinin durumu konusunda yerel polise bilgi verdi, onlar durumu İngiliz polisine iletti. Yaşlı kadının sağlık durumunu kontrol etmesi için olay yerine ambulans çağrıldı.

BİR YORUM YAPIN 0