Balat'ta nereler gezilir? En güzel fotoğraf mekanları

Dış çekim için harika pozlar çıkartabileceğiniz Balatta gidebileceğiniz en muhteşem mekanları sizler için derledik. İstanbul'un Balat ilçesinde en iyi fotoğraf çekilecek yerler...

Sıra sıra dizilmiş rengarenk evleriyle estetik bir görünüm elde eden Balat sokaklarının yokuşlu merdivenleri ve tarihi yapıları fotoğraf çekilmenin en iyi adresleri!

Düğün, ya da nişan fotoğrafları çektirmek isteyen çiftlerin farklılık olması amacıyla tercih ettiği balat sokakları sosyal medyada da oldukça popüler!

BALAT'IN EN İYİ CAFELERİ İÇİN TIKLAYIN

Nostaljik havaları seven kişilerin gittiğinde keyif alacağı eski tip cafeler ve eserlerin önünde harika pozlar çıkartabilirsiniz.

BALATTA FOTOĞRAF ÇEKİLMELİK EN İYİ MEKANLAR

1- RENK CÜMBÜŞÜ EVLER

Balatta gezinirken rastlayacağınız sıralı evlerin önünde fotoğraf çekinerek, sıra dışı bir çekim gerçekleştirebilirsiniz. İplerde asılan çamaşırlar, eski tip evler, uzun merdiven ve yokuşlardan farklı açılar elde edip oldukça şık bir poz yakalayabilirsiniz.

2- FENER RUM ERKEK LİSESİ

Gül Camii'nin yakın çevresinde bulunan Fener Rum Erkek Lisesi, fotoğraftan da anlaşılacağı gibi oldukça ihtişamlı ve heybetli görünüyor.

Fener ve Balat tarafına geçildiği zaman muhakkak uğranması gereken bu mekanda ilginç fotoğraflar yakalayabilirsiniz. Yakın çekimden çok uzak çekimler tercih edilir.

3- BULGAR KİLİSESİ

Balat sahilinin tarafında kalan Bulgar Kilisesinin önünde fotoğraf çekilebilirsiniz.

4- RENKLİ KAPILAR

Özellikle de sosyal medya fenomenlerinin sıklıkla tercih ettiği ve her 3 pozundan 1'inin çekildiği renkli kapılı bu mekan Naftalin Cafe'nin hemen yukarısında kalıyor. Renkli bir konsept ile iç açabilirsiniz.

5- NOSTALJİK CAFELER

Balat'ın popüler cafelerinde dinlenirken fotoğraf çekilebileceğiniz cafelerde elbette mevcut. Başta naftalin Cafe, Maison Cafe, Vanillia Cafe, Nev-i cafe balat gibi mekanlar tercih edilebilir.

Bir gün boyunca Balatta nerelere gidilebilir?

İLİŞKİLİ HABER

Bir gün boyunca Balatta nerelere gidilebilir?
Sevilen sanatçı Hakan Yeşilyurt hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Sevilen sanatçı Hakan Yeşilyurt hayatını kaybetti!

BİR YORUM YAPIN 0