İstanbul'un en güzel mekanları

İstanbul'da birbirinden canlı mekanlar bahara yakın sizleri kucaklıyor. Ailenizle veya sevdiklerinizle gezip güzel dakikalar geçireceğiniz mekanların listesini sizler için sıraladık...

Otantik bahçe görselliğin, renkli ışıkların ve rustik aksesuarların dolu olduğu mekanlarda kendinizi büyükşehirden uzak hissedeceğiniz yerleri İstanbul'da rahatlıkla bulabilirsiniz. Sizleri, fresh ortamların getirdiği sakinlikle, soğuk havanın kendini usulca hissettirdiği havalarda, kendinizi Havai'de gibi hayal edeceğiniz İstanbul mekanlarına götürüyoruz. İşte, sonbahar ayında bile kendinizi Havai'de gibi hissedeceğiniz İstanbul mekanları...

iSTANBUL

iSTANBUL

İSTANBUL'DA EN GÜZEL MEKANLAR

Cadıköy

Cadıköy

Kadıköy'de bulunan bu mekan sizleri rengarenk bir atmosfere götürüyor. Keyifli vakitler geçirirken aynı zamanda aileniz veya yakın arkadaşlarınız ile birlikte sohbet etmenin tadını çıkarabilirsiniz.

ÇENGELKÖY

ÇENGELKÖY

Çengelköy'de bulunan balıkçı restoranı hem boğaz manzaralı bir mekan arayanlar hem de kendini ferah bir ortamda hissetmek isteyenler için birebir gelecek. Alkolsüz mekan arayanlara ideal bir balıkçı mekanı olarak listelerde yerini alıyor.

SARIYER

SARIYER

Sarıyer'de bulunan botanik bahçeye sahip mekan, yeşilin sakinleştirme özelliğini sizlere yansıtacak. Kendinizi doğayla baş başa bir restoranın içerisinde gibi hissedeceksiniz.

KARAKÖY

KARAKÖY

Karaköy'de bulunan Mükellef mekanı, özenli bir biçimde yapılmış ve özenle gerçekleştirilip otantik tarzda ortaya konmuş bir mekandır.

ÜSKÜDAR

ÜSKÜDAR

Üsküdar'da bulunan Mavi Yeşil kafe, yeşillik alanı ve rengarenk ağaçları ile ziyaretçilerini bekliyor. Kafenin giriş yolundaki mavi ışıklandırmalarla mekan renkli bir havaya bürünüyor.

White mill cafe

White mill cafe

Cihangir'de bulunan White Mill Cafe, ahşap dokusuyla sizleri Havai'nin sahil kasabası mekanlarına sürükleyecek. Eksantrik mekan sevenler için Cihangir'deki bu sessiz sakin mekan sizleri bekliyor.

Nusret Etiler

Nusret Etiler

Et sevenler için Etiler'deki dünyaca popüler olan Nusret'in yeri kendinizi Havai'de hissetmenizi sağlayacak bir başka mekan seçeneği olabilir. Milyonların idolu haline gelen Nusret'in et restoranı sizlerin de tercih listesi içerisinde yer alabilir.

BİR YORUM YAPIN 0