Cruise Gemi Turları 2019

Yaz tatilini masmavi denizlerin ortasında akıp giden, her gün başka bir limana, bambaşka koylara doğru yol alan bir mekanda olduğunu hissettirir. Mavinin farklı tonlarına şahit olabileceğiniz, yeni lezzetleri ve mekanları keşfedebilirsiniz. Cruise gemi turları nasıl olmaktadır? İşte, Cruise seyahatinde ruhunuza yansıyacak 5 eşsiz durum...

Cruise yolculuğunun, en eşsiz özelliklerinden biri her sabah gözünüzü farklı bir limanda, başka bir şehirde açacağınıza emin olabilirsiniz. Heyecan içerisinde aileniz ve sevdiklerinizle keşfedeceğiniz yeni mekanlar sizleri beklediği duygusu baharda güzel bir gemi yolculuğuna sizleri de ilave ediyor. Gemi turları özellikleri nelerdir? Son moda olan Cruise yolculuğunda neler yapılır? İçerik için haberi takip ediniz...

Gemi yolculuğu

Gemi yolculuğu

HER SABAH FARKLI LİMAN

Gemi seyahati

Gemi seyahati

Bu seyahatin en ilgi çekici yanlarından birisi de her sabah farklı bir koy da uyanmanızdır. Sabaha güzel başlamanız size ve ailenize güzel vakitler geçirmeniz için enerji kaynağı olacaktır. Her limanda bavul açma veya düzenleme, kapama gibi sorunlarından uzak kalacaksınız.

HEM KARADA HEM DE DENİZDE EĞLENCE

Gemi turları

Gemi turları

7 gece konaklamalı cruise seyahatini isterseniz, sevdikleriniz ile belli saatler dahilinde ister denizde isterseniz karada eğlenebilirsiniz. Gemilerin kendilerine özgü aktivite programlarıyla hiç sıkılmayacağınız bir gezi sizleri bekliyor.

PARMAK YEDİRTEN LEZZETLER

Gemi lezzetleri

Gemi lezzetleri

Cruise seyahatleri dünyaca ünlü mutfakları kıskandıran menüye sahiptir. Milyonların damak zevki göz önüne alındığından birbirinden lezzetli et ve balık gibi bir çok çeşit yemek türlerini bulabilirsiniz. Gemi hantal yapıda olduğundan deniz üzerinde olduğunuz hissiyatını size yaşatmayacaktır. Karnınız bulanmadan yemeğinizin tadını çıkarabilirsiniz.

VİZE SORUNU YAŞAMAYA SON

Cruise gemisi himayesinde olduğunuz müddetçe gemi üzerindeyken birbirinden farklı koylara, ülkelere geçiş yapılmaktadır. Vize sorunu olmadan her sabah farklı ülkelerde gözünüzü açacaksınız. Gezi kültürünüzü artırırken, sevdiklerinizin içinde olduğu anı albümünü de genişletmiş olacaksınız.

FARKLI BİR TATİL DENEYİMİ

Gemi turları rotası

Gemi turları rotası

Gemi yolculuğu her tatilde yapacağınız bir seyahat olmayacağı için farklı bir deneyim olarak değerlendirmeye alacağınız ideal bir tercih olabilir. Bahara yakın bu tarz turları araştırarak her şey dahil konseptli seçeneklere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Farklı bir deneyim kazanacağınız gemi yolculuğu ile denizin üzerinde yazın sıcağını ve tatilin anlamını daha net yaşayabilirsiniz.

KEYİFLİ SEYAHATLER :)

Kazdağları'nda gezilecek yerler nerelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kazdağları'nda gezilecek yerler nerelerdir?
Organ nakli zararlı mı? Organ nakli olanlar hamile kalabilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Organ nakli zararlı mı? Organ nakli olanlar hamile kalabilir mi?

BİR YORUM YAPIN 0