İstanbul'da kışın çok para harcamadan gezilecek mekan önerileri

İstanbul hayatı, işe ve eve gidip gelmekten ibaret hale gelmişse, hafta içi veya hafta sonu İstanbul'un fazla para harcamaya gerek duyulmayacağı mekanlarını size göre araştırıp derledik. İstanbul'da fazla para harcamadan gezilecek yerler nerelerdir? İşte, o yerler...

Genellikle İstanbul'da yaşamak monoton bir hal almaktadır. Evden eve işten işe bir yaşantınız varsa, sürekli bir yerlere koşuşturma arasında farklı motivasyon ihtiyacını hissedebilirsiniz. Şehrin keyifli fırsatlarını yakalamanın zamanını kış ayında da yakalayabilirsiniz. Sizleri İstanbul'da fazla para harcamadan gezilecek yerlere götürüyoruz. İstanbul'da gidebileceğiniz mekanlar nereler olabilir? Yanıtları haberimizin alt sayfasında bulabilirsiniz...

Bütçe dostu mekan önerileri

Bütçe dostu mekan önerileri

BÜTÇE DOSTU MEKAN ÖNERİLERİ

Emirgan Korusu

Emirgan Korusu

Avrupa yakasında yapılacak en keyifli seyahat Emirgan'daki Emirgan Korusu olabilir. Koru; bülbülleri,birbirinden çeşit çiçekleri ve pek çok fazla ağaç türü ile gerek yerli gerek yabancı turistleri çekmeyi başarmaktadır. Özellikle kış aylarında gezilmesi daha keyifli olan bu koru, kaçırılmaması gereken yerler arasındadır.

Mısır Çarşısı

Mısır Çarşısı

Eminönün'de bulunan Mısır Çarşısı mağaza gezmeyi seven ve "ne ararsan orada" konseptini bulmak isteyenlerin gitmeyi tercih edeceği mekanlardan biri olabilir. Hem gezip hem keyfili vakit geçirebilir hem de balıkseverler için Eminönü balıkçılarından leziz balık ziyafeti çekebilirsiniz.

Kuzguncuk

Kuzguncuk

Kuzguncuk bir çok yer arasında nezih, sessiz ve sakin mekanlar arasındadır. Kuzguncuk'un ara sokaklarında hoş vakit geçirebileceğiniz yerler bulabilir. Kendinizi bir kasabada gibi hissedebilirsiniz. Kış aylarında kuzguncuk mekanları size bulunmaz bir nostalji yaşatacaktır.

Fethipaşa Sosyal Tesisleri

Fethipaşa Sosyal Tesisleri

Üsküdar Fethipaşa Sosyal Tesisleri, ailecek gidip eğlenceli vakit geçirebileceğiniz kendine münhasır bir tercih olabilir. Burada boğaza karşı saatlerce oturabilir, sosyal tesisin bulunduğu tepede kar yağdığında kar manzarasının tadını çıkartabilirsiniz.

Gülhane Parkı

Gülhane Parkı

Sirkeci'de bulunan Gülhane Parkı bir çokların sevdiği doğa harikası bir yer olarak bilinmektedir. Ceviz ağaçları ve gülleri ile meşhur olan bu yerde kış ayında fazla para harcamadan keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Şiş ile pratik kılçık örgü yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Şiş ile pratik kılçık örgü yapımı
2020 ankastre fırın modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2020 ankastre fırın modelleri

BİR YORUM YAPIN 0