Bağcılar Belediyesi'nden 'Gönül Dostları İftar Programı'

Bağcılar Belediyesi tarafından organize edilen 'Gönül Dostları İftar Programı’ geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Halk Sarayı’nda gerçekleşen iftar organizasyonuna; yönetici, iş insanı, muhtar gibi çok sayıda insan katıldı.

Bağcılar Belediyesi, Gönül Dostları İftar Programı organizasyonu kapsamında, ilçeye etkisi ve desteği olan önemli isimleri bir araya getirdi. Halk Sarayı’nda düzenlenen iftar organizasyonuna; yönetici, iş insanı ve muhtar gibi birçok insan katıldı. 1992 yılından bu yana belediyede görev alıp ilçeye hizmet eden kişiler, iftar organizasyonu vasıtasıyla bir araya gelmiş oldular. İftarın ardından duayı, İlçe müftüsü Ekrem Saylam yaptı.

Programa katılan isimlerden biri olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Rabbim bize öyle bir lütuf ihsan etti ki; iftar anında bir masa etrafında hiçbir sosyal statüye, göreve bakmadan hep birlikte olma fırsatını nasip eyledi. Böyle bir kültür böyle bir imkan dünyanın hiçbir yerinde var olan bir imkan değil. Özellikle Ramazan’ın yaz ve bahar aylarına gelmesiyle birlikte hem mahalle hem sokak iftarlarında hep birlikte oluyoruz. Birbirimizin halini hatırını soruyor, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. İnşallah buradaki birlik ve beraberliğin gönül coğrafyamıza da yansımasıyla Rabbim daha güzel günleri bize nasip etsin” açıklamasında bulundu.

İptal edilen 31 Mart seçimi hakkında da konuşan Dağ, “23 Haziran’da yepyeni bir seçim yapacağız. İnşallah Peygamber efendimiz tarafından müjdelenmiş bu şehrin dokusuna, maneviyatına uygun ve bu hasleti devam ettirecek bir belediye başkanıyla yolumuzda yürüyeceğiz. Domuz etinden mutluluk duyan değil iftar merasimlerinden mutluluk duyan bir ekiple İnşallah yeni dönemde yeni süreci yürütme imkanı bulmayı hep beraber Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı

İftarda bulunan isimler arasında olan Mülkiye Başmüfettişi İrfan Balkanlıoğlu ise, “Türkiye’nin he yerinde 20 sene kaymakamlık yaptım ama Bağcılar benim için unutulmaz anılarla dolu. Bağcılar’ı asla unutmadım. Bağcılarla adeta et ve tırnak gibi kaynaşmıştık. Feyzullah Kıyıklık abiden çok şey öğrendim. Bağcılar bir vali fabrikası gibi. Gelen kaymakamların çoğu vali olup gitti. Değerli başkanımız Lokman Çağırıcı da Feyzullah başkanı aratmadı ve Bağcılar’a çağ atlattı. Çok modern ve İstanbul’un cazibe merkezi hali geldi burası. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve sosyal ekonomik açıdan gelişen güzel bir ilçe oldu. Türkiye’nin kalbi burada Bağcılar’da atıyor. Türkiye’nin ve belki de dünyanın en önemli ilçesi benim için” açıklamasını yaptı.

Son olarak Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan da, “Gerek mahalle iftarları gerekse kendi aramızda yaptığımız iftarlar olmak üzere vatandaşlarımızla, milletle ve devletle iç içe Ramazan geçiriyoruz. Buradaki güzelliğin tüm Türkiye’de ve İslam alemine yansımasını canı gönülden temenni ediyorum” derken Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise şunları söyledi: “ Bağcılarımızın kuruluşundan bugüne kadar görev yapan 27 yıllık hafızayla birlikte buradayız. Bağcılarımıza değer katan, gelişimine katkıda bulunan, emekler sarf eden gönül dostları Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi hepimizin üzerine olsun. Bugüne kadar Bağcılarımızın imarında emeği geçen tüm dostlara şükranlarımızı sunarken aramızdan ayrılanlara da rahmet diliyorum.” açıklamasını yaptı. 

Diriliş Ertuğrul oyuncuları 'Ramazan Diriliştir' etkinliğine katıldı

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş Ertuğrul oyuncuları 'Ramazan Diriliştir' etkinliğine katıldı

BİR YORUM YAPIN 0