Unutulmayan en eski Türk dizileri

Yayınlandıkları yıllarda oldukça fazla izlenme rakamlarına ulaşan 90'lı 2000'li yılların en iyi dizilerin arasından seçilen en eski dizileri sizler için yeniden hazırladık. Şimdi sizleri o eski dizilere ve yıllara uzanan bir yolculuğa çıkarıyoruz. İşte, unutulmayan Türk dizileri...

Eski Türk dizilerinin konularının farklı ve güncel olmasına ilişkin, rustik konuları kapsayan senaryosu ile her yaştan kesimin beğenisini kazanmıştı. Eski dizilerin günümüzde hala daha izleniyor olması kaliteli bir senaryonun olmasından ve konu akışının sıkmıyor olmasından kaynaklandığı yapılan anketlerden anlaşılmaktadır. Peki, unutulmayan eski Türk dizileri hangileridir? İşte, o diziler...

Süper Baba

Süper Baba

Başrollerde Şevket Altuğ, Sümer Tilmaç, Jülide Kural, Şevval Sam ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Süper Baba bir zamanlar en beğenilen dizisiydi.

Deli Yürek

Deli Yürek

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolde oynadığı filmin, yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı Türk aksiyon, dram ve politik televizyon dizisi Deli Yürek reyting rekorları kırmıştı.

Ekmek Teknesi

Ekmek Teknesi

16 Kasım 2002 yılında ATV'de gösterilmeye başlayan ve bir ailenin başından geçenleri konu alan dizi Ekmek Teknesi her yaştan kesimin beğenisi kazanmıştı.

Asmalı Konak

Asmalı Konak
Baş rollerinde Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay ve Selda Alkor gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Asmalı Konak, dizi müziği ile de oldukça gündemdeydi.

İkinci Bahar

İkinci Bahar
İki usta oyuncu Şener Şen ve Türkan Şoray'ın yer aldığı İkinci Bahar adlı romantik komedi dizi bir zamanların unutulmayacak dizisi olarak listelerdeki yerini korumayı başardı.

Çiçek Taksi

Çiçek Taksi

En uzun diziler arasında yer alan Çiçek Taksi milyonların sevgisi kazanmış ve bibirinden değerli oyuncuları bünyesinde toplamıştır.

Bir İstanbul Masalı

Bir İstanbul Masalı

Bir İstanbul Masalı dizisi başladığı günden itibaren izleyicileri ekranlara kitlemeyi başarmıştı. Başarılı oyuncu kadrosu ve efsane senaryosu ile unutulmayacak diziler arasında.

Mahallenin Muhtarları

Mahallenin Muhtarları

Oğuz Yalçın, Filiz Kaynak, Avni Kütükoğlu ve Nursan Esenboğa'nın yönettiği, Kandemir Konduk'un senaryosunu yazdığı tam bir aile dizisi olan Mahallenin Muhtarları çocukluğu hatırlatan ve yüz gülümseten bir senaryoya sahip.

Çılgın Bediş

Çılgın Bediş

Nostalji severlerin hafızalara kazıdığı Çılgın Bediş,Lise yıllarında aynı sıralarda mahallede oturan çılgın gençlerin macera dolu anlarını ekranlara getiriyor. Dizi, yerli gençlik komedilerinin en sevilen örneği olarak televizyon tarihine adını yazdırdı. Başrolde; Yonca Evcimik,Cenk Torun, Çiçek Dilligil, Selahattin Taşdöğen, Birgül Ulusoy,Sinan Bengier,Gülçin Hatıhan gibi isimler yer alıyor.

Küçük odalar için salon dekorasyon fikirleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Küçük odalar için salon dekorasyon fikirleri 2020

BİR YORUM YAPIN 0