En lezzetli kruvasan nereden alınır? Kruvasan yenecek mekanlar

Fransız kahvaltısını olan Kruvasan, Türk kültüründe de yaygınlaşmıştır. Özellikle her şey dahil otellerde sabahları açık büfe hizmetinde misafirlere açık sunulan çikolatalı krepler Kruvasan'ın tadı eş değerindedir. Peki, Fransızların kahvaltısı Kruvasan'ı bulacağınız yerler nerelerdir? İstanbul'da Kruvasan nereden alınır? İşte, Kruvasan adresleri...

Özel milföy hamuruyla yapılan ve kahvaltıların bir numaralı enerji kaynağı olan Kruvasan, Fransızların kahvaltı kültüründen gelme bir yiyecektir. Yoğun çikolata kıvamıyla kızartmış çıtır hamurun karışımı her yaştan insanın sevdiği bir tat olarak sofralarda yerini almaktadır. 5 çayında da tercih edilen Kruvasan'ı nereden bulabilirsiniz? Lezzetli bir Kruvasan için hangi mekana gidilmelidir? İstanbul'da Kruvasan yenecek yerler nerelerdir? İşte, sizlere özel hazırladığımız Kruvasan mekanları...

 Kruvasan için hangi mekana gidilmelidir?

Kruvasan için hangi mekana gidilmelidir?

KRUVASAN NEREDEN ALINIR?

Paul Cafe Kadıköy

Paul Cafe Kadıköy

Kadıköy'de bulunan Paul Cafe sizlere harika bir Kruvasan ziyafeti sunacak. Buradan beklediğinizi bulacaksınız.

DEAN&DELUCA Kanyon AVM

DEAN&DELUCA Kanyon AVM

Kanyon AVM'de bulunan Dean &Deluca adlı mekanda günün her saati enfes tattaki kruvasanlardan bulabilirsiniz. Sinema günü yapıyorsanız, Kruvasan'ı da yanınıza almayı unutmayınız.

Starbucks

Starbucks

İstanbul'da merkezi konumda bulunan Starbucks şubelerinden Kruvasan çeşitlerinden bulabilir ve arkadaşlarınızla çay eşliğinde bir keyif yapabilirsiniz.

Kruvasan Nişantaşı

Kruvasan Nişantaşı

Nişantaşı'nda açılmış Kruvasan Kafe, kruvasan tutkunları tarafından akın edilen nadide mekanların arasında. Yapımından servis edilişine kadar müşterilerden olumlu yorumlar ve tepkiler alan bu mekanı gözden kaçırmamanızı öneriyoruz. 

İstanbul Anadolu yakasında mangal yapılacak yerler

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul Anadolu yakasında mangal yapılacak yerler

BİR YORUM YAPIN 0