Dergilik bu yaz yüzünüzü güldürecek

Türkiye’de gazete ve dergi yayıncılığında dijital devrimin öncüsü Dergilik, kullanıcılarının yüzlerini güldüren yepyeni bir ‘Mizah Paketi’ çıkardı

Türkiye’nin en çok takip edilen dijital yayıncılık platformu Dergilik, okuyucu alışkanlıkları ve zevklerini dikkate alarak oluşturduğu Mizah Paketi’ni kullanıcılara sunuyor. Türkiye’nin en sevilen ve en çok okunan mizah dergilerini bünyesinde bulunduran Dergilik, şimdi yalnızca bu kategoriye özel bir paket hazırladı. 

Yerli, yabancı, haftalık ve aylık dergilerin yanı sıra yerel ve ulusal gazeteleri bünyesinde barındıran uygulama, eğlenmeyi ve gülmeyi sevenlerin en çok okudukları dergileri tek çatı altında topladı. Kullanıcılarına sunulan pakette Uykusuz, Fırat, Selçuk Erdem, Metüst, Leman, Komikaze, Bobo, Bayan Yanı, Postkes, Süper Penguen, Penguen Özel gibi mizah dergilerinin yanı sıra OT Filmlerle, OT Şiirlerle ve Tarkan da yer alıyor.

Bugüne dek 200 milyonun üzerinde yayının okunduğu Dergilik uygulamasında, mizah en çok tercih edilen kategori olma özelliğini koruyor. Dergilik, okuyucularına yakın zamanda ‘Kadın’ ve ‘İş Dünyası’ gibi kategorilerde oluşturacakları yeni paketler de sunmaya hazırlanıyor.

dergilik opaketi

dergilik opaketi

TÜM OPERATÖR MÜŞTERİLERİ GÜLSÜN DİYE

Turkcell’lilerin ek bir ücret ödemeden yararlanabilecekleri Mizah Paketi, farklı operatörlerin müşterileri için ilk 3 ay 2,99 TL'den sunuluyor. Kullanıcılar 3 aylık deneme sürecinin ardından 5,99 TL'ye bu paketten faydalanabilecek. Turkcell müşterisi olmayan mizahseverler bu sayede yalnızca istedikleri içeriğe ulaşarak, okumak istemedikleri dergiler için ücret ödemeyecek.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0