Türk mutfakçılar Hong Kong'a hazırlanıyor

Mega Show Fuarı'nın yöneticileri, Türk mutfak sektörü temsilcilerini 20-23 Ekim'de Hong Kong'da düzenlenecek fuara davet etti.

Uzak Doğu'da en büyük fuar serilerini gerçekleştiren Mega Show Fuarı yöneticileri,  İstanbul'a geldi. Mega Show'un organizatör firması Comasia Limited'in kurucu direktörlerinden Peter Cheung, Hong Kong'da yaklaşık 26 bin ziyaretçinin beklendiği Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı'nın Türk firmalarına Asya'ya açılmak için büyük bir fırsat sunduğunu belirtti. Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSİD) Başkanı Burak Önder de fuara beşinci kez katıldıklarını ve katılımcı sayılarının her yıl arttığını söyledi.

Hong Konglu fuar devi

Hong Konglu fuar devi

YEMEK ODASINDAN ZÜCCACİYE HER ŞEY TÜRKİYE'DE!

20-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı için Türkiye'de sektörün önde gelen isimleri ile buluştuklarını anlatan Cheung, Türkiye'den her geçen sene daha yoğun bir katılım olduğuna işaret etti. Yaptıkları temaslarda ilginin devam ettiğini gördüklerini kaydeden Cheung, "Mega Show fuar serisinin sadece Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı tarafına baktığımızda bu sene yaklaşık bin 250 firmanın katılması bekleniyor. Ziyaretçi sayısının da 26 bini geçeceğini düşünüyoruz. Bu fuar dünyada kalite ve fiyat olarak kendini kanıtlamış Türk ev ve mutfak sektörü için önemli bir fırsat sunuyor. Fuara katılan firmalar Avrupa ve ABD'den alım yapmaya hazır çok sayıda global alıcının yanı sıra Çin ve gelişmekte olan Asya ülkelerinden alıcılarla temasa geçebiliyor. Belli bir ürün temasına yönelik uzmanlık fuarı olarak, Türk mutfak, yemek odası, züccaciye ve yemek takımı imalatçı ve ihracatçılarının pazar erişimlerini genişletmeleri ve işlerini hızlı büyütmeleri için ideal bir platform sunuyor" dedi.

MEGA SHOW

MEGA SHOW

Türk vatandaşlarının Hong Kong'a vizesiz girebildiğini belirten Önder, şöyle devam etti:

"Oteller ve restoranlar batı standartlarında ve Mega Show fuarını ziyaret edip üreticilerle iş görüşmesi yapmak çok daha konforlu. Fuar idaresi her yıl olduğu gibi ithalatçı firmalara konaklama ve diğer harcamaları için destek veriyor ki, bunlar da çok önemli. Fuarı ziyaret eden alıcılar ilk etapta kayıt olduklarında VIP statüsü alıyorlar ve fuarı ilk ziyaret ettikleri gün 100, ikinci ve üçüncü günlerde 125'er olmak üzere toplamda 350 dolar iade alabiliyorlar. Ayrıca fuar idaresi alıcılar ile katılımcı firmaları bir araya getiren iş görüşmeleri hizmetini de ücretsiz sunuyor. Bu nedenle Mega Show'un ziyaretçisi her geçen yıl artıyor."

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0