Eski ev nasıl yenilenir? Uygun fiyatlı yenime fikirleri

Evinizi yenilemek ve yenilerken de uygun fiyata mal etmek isteyenlere müjde! Evi yenilemek, daha iyi bir yerde yaşamak her kadının hayallerinden biridir. Bu hayali gerçekleştirmek için Sin Art İç Mimarlik imdadınıza yetişiyor. İlham veren fikirler, daha kullanışlı odalar ve uygun fiyatlı seçenekleriyle görünce çok beğeneceğiniz Sin Art İç Mimarlik şirketinin çalışmalarına bugünkü içeriğimizde detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

Evinizin odalarını yenilemek büyük bir tadilat ister. Ufak değişiklikler eve yenilik katsa da özellikle banyo ve balkondaki fayanslar eskidiğinde komple değişiklik yapmak şart oluyor. Bu yüzden salonlarınızda, banyolarınızda, mutfaklarınızda ve yatak odalarınızda yani evinizin her alanında değişiklik yapmak için düşük bütçeli ancak kaliteli ürünlerle ev dekorasyonunu yenilemek için internet üzerinden araştırmalar yaparız. Evimizi nasıl daha iyi bir hale getirebiliriz düşüncesiyle ilginç örnekler inceleriz. Ancak günümüzde bir odayı yenilemek oldukça pahalı, üstelik resimlerde gördüklerimizi uygulamak istedikçe fiyat daha da artıyor. Eğer ki herhangi bir odanızda yenileme yapmak niyetindeyseniz, tam da sizlik bir haberimiz var. Sin Art İç mimarlığın yenileme konusundaki bilgileri ilham ve esin kaynağı olacak. Gelin birlikte inceleyelim...

sinartiçmimarlık mutfak yenileme

sinartiçmimarlık mutfak yenileme

Mutfak dekorasyonu zor ve meşakkatli olduğu için çok dikkatli ve titiz bir çalışma gerektirir. Bu titiz çalışma sonucunda kullanışlı bir mutfak ortaya çıkarmak ve bu mutfağın keyfini sürmenin yanında emeklerinizin boşa gitmesi de söz konusu olabilir. Tam da bu noktada Sin Art İç Mimarlik yaptığı yenilemeden örnek verebiliriz.

Eski model ve araları kararmış olan fayanslar tamamen değiştirilerek, yerine parlak taş desenli fayanslar kullanıldı. Parlak mutfak dolapları da yeni sezonun en trend ürünleri arasında.

yeni model mutfak dekorasyonu

yeni model mutfak dekorasyonu

BANYO DEKORASYONUNDA NASIL YENİLİK YAPILIR?

sinartiçmimarlık banyo yeniliği

sinartiçmimarlık banyo yeniliği

Evin her alanında olduğu gibi banyoda da duvarlar atmosferi değiştirebilecek güce sahipler. Eğer banyo duvarlarını yenilemenin pahalıya mal olacağını düşünüyorsanız Sin Art İç Mimarlik yaptığı yeni fikirlerine göz atmadan karar vermemenizi öneririz. Çünkü banyo duvarlarını tasarruflu bir şekilde yepyeni kılmanız mümkün! Eski ve kullanışsız olan sol taraftaki banyodan sağ taraftaki modern ve kullanışlı bir banyoya dönüştü. Banyo düzenleme önerileri ve küçük banyolar için akıllı çözümler arasında yer alan depolama alanları sayesinde ihtiyacınız olan saklama alanlarına kavuşabilirsiniz.

banyo yenileme

banyo yenileme

Evinizde bir banyoyu yeniden dekore zamanı veya yepyeni bir banyo oluşturma zamanı geldiğinde, öncelikle bir dizi banyo dekorasyon önerileri ve fikirlerini keşfetmek isteyeceksiniz. Bu fotoğraftaki örnek de sizlere ilham kaynağı olacak türden....

2019 banyo modelleri

2019 banyo modelleri

PEKİ SİN ART İÇ MİMARLIK NEREDE? SİN ART İÇ MİMARLIĞA NASIL BAŞVURULUR?

Sin Art İç Mimarlık şirket sahibi Sinan Özpeker ev yenilemek, daha iyi bir yerde yaşamak için her insanın en büyük hayallerinden birini gerçekleştiriyor. Birçok kişinin hayatına anlamlı dokunuşlar bırakan Sinan Özpeker mesleğe nasıl başladığını anlattı.

"Halı ve perde ustası olan Babam, çalıştığı yerden ayrılıp 1994 yılında kendi şirketini kurmuştur. O yıllarda duvardan duvara halı, dükap (kauçuk yer kaplaması) ve iş yeri perdeleri olan dikey ve jaluzi perde işindeydik, zamanla işimizle de alakalı olan Pimapen dükap olmakla beraber tadilat işlerine başlamış olduk, zamanla şirketimizle beraber çalışacak ve işinde en iyi olan ustalarla tanışıp, çalışarak güzel bir ekip kurduk, kullandığımız malzemeleri de Türkiye’deki en iyi firmalardan tedarik etmekteyiz. 2010 yılında şirketin başına geçip halen daha babamla beraber çalışmaktayız, İlk adresi Fatih / Kocamustafapaşa'da olup son zamanda işimize katkıda bulunacağını inandığım kuzenimle beraber Halkalı şubemizi de açmış bulunuyoruz.  Müşterilerimize kaliteli hizmet ve keyifli yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz."

Ulaşmak için Telefon: 0212 632 04 44

Instagram Adresi: @sinarticmimarlık

sinan özpeker

sinan özpeker

Mesut Özil sessizliğini bozdu!

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil sessizliğini bozdu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0