Kur'an-ı Kerim'i ipek sayfalara yazdı

BİR YORUM YAPIN 27

Saliha 7 yıl önce

Saheser bakip kaliyorum nasil yazdiniz kumasa yazilip sonrami sonra ustunden gittiniz yolunuz acik olsun

Toplam 1 beğeni

Yetgin turk 7 yıl önce

Maşallah. Allah yolunu açık etsın. Sağolasın kardes. Çok güzel olmus

Toplam 1 beğeni

Zaur Selam 7 yıl önce

Nun kadar suskun,Vav kadar Edepli oa bilmeli insan.heddini bilmeyen her kes heddini bilsin.parmak ayi gostererken parmaga deyil aya bakalim.Gozel bakalım güzel dusunelim.

Toplam 1 beğeni

Zaur Selam 7 yıl önce

ALLAH c.c muveffeq etsin.Rabbimizin inceliklerle dolu Mesajini incelikle süslediyin üçün ALLAH c.c daima yardımında olsun!

Toplam 3 beğeni

sevgi 7 yıl önce

edep ya hu, orada gösterilen sanat ve emek,RABBİMİZ ona nasip etmiş çok da güzel olmuş MAŞAALLAH

Toplam 10 beğeni

recep 7 yıl önce

harika cokgüzelolmus el sanati harikasi allah mükafatini verir insallah cok beyendim bazi yorucular sanatiyla ilgilenmek yerine baska konulara deyinmeleri haksizlik

Toplam 14 beğeni

the saint 7 yıl önce

gayet güzel..emeğine sağlık.İslama sanatsal hizmet...eleştirenler gavur mallarından uzak dursun..ne mersedese binsin,nne iphone kullansın..lcd tv vs..kullanmasın..gavur icadından uzak dursun..yazık,İslam ülkeleri bunu bile eleştiren daeş kafalılar yüzünden bu hallerde..

Toplam 11 beğeni

Galip 7 yıl önce

Allah razı olsun yapana hidayet versin, ama önemli olan Allah Kuran ile bize ne demiş onu iyi anlamak türkçesini bol bol okumak.

Toplam 14 beğeni

Ömer faruk 7 yıl önce

Evet haklısın,bide Kuran'ın zamana ve teknolojinin gelişimine göre açık ve belirgin yazılması da gerekli vede önemlidir..imkanlardan faydalanmak gerek yani..

Toplam 1 Beğeni

Yusuf 7 yıl önce

Bir eder koymuş ortaya, hemde çok nadide el yazması ipek kumaş üzerine. Yorumlara baktım , sinir bozucu saçma sapan şeyler yazılmış. Yok örtünmeyi öğren, yok önemli olan kalbe yazmak. Kardeşim, onu kalbe yazıp yazmaması seni ilgilendirmez 1, böyle bir sanat yapan kişi kuranı kalbine yerleştirmemiştir diyemezsin 2, bir kerede insanlara yaptıkları iyi şeyler için teşekkür etmeyi, taktir eymeyi bilin 3. Bu ne hazımsızlık yahu.

Toplam 15 beğeni

cabbar 7 yıl önce

oglum umit sen ayni kilictar oglu gibi umitsiz bir vakasin

Toplam 2 beğeni

Mars 7 yıl önce

Senin basin ortununce iyi musluman oldunmu, bende basortuluyum ve herzaman sunu savunurum basortulu basacik biz kardesiz baskasini elestirecegine once aynada kendine bak, kardesimizin emegine saglik

Toplam 2 beğeni

BİlgisizFikirsahibi 7 yıl önce

Kadının tırnakları yaptığı iş ile alakalı ihtiyacı var ise? Ömründe hiç ayet yazmamış insan yorumları... Ablanın eline emeğine sağlık.

Toplam 2 beğeni

ayla 7 yıl önce

eleştirmeye ne meraklıyız ya yok tırmağı yok başı. takdir etmeyi öğrenemedik. çok da güzel olmuş emeğine sağlık

Toplam 7 beğeni

bilal 7 yıl önce

aslolan kalplere yazmaktır

Toplam 3 beğeni

ÜMİT 7 yıl önce

ipeğe,demire yazsan ne fayda kalbe yazamadıktan sonra...tırnaklara bak hizaya gel

murat 7 yıl önce

böyle ahkam kesenlerin hep fıs çıktığını görürüz. hanfendi en azından elinden geleni yapmış. ama burda islam profösörü ümit bey beyenmemiş

Kerem 7 yıl önce

Ne biliyorsun onun imanını? 3 yıl gibi büyük bir süreyi böyle güzel ve hayırlı bir iş için harcamış, sen ise tırnağından bahsediyorsun. Belli ki ortaya çıkan eserden çok kadını incelemişsiniz. Sen en iyisi otur ve iyice düşün ben niye böyleyim ve insanlar da niye kusur arıyorum