"Biz olmadan müzik sektörü çöker"

BİR YORUM YAPIN 9

Turkiyemm 7 yıl önce

Fazla özgüven var bunlarda kendilerini çok özel zannediyorlar.Siz eser değil keser yapiyorsunuz.Eser dediğin yıllarca unutulmayan değerli şeylerdir sizin sarkilariniz bir kaç yıl sonra dinlenmiyor çünkü çok sıkıyor bayiyorsunuz. ..

Pessimist 7 yıl önce

Hadi be! Sizin yaptığınız müzik mi? Sago dan başka sanatçı tanımam

Erhan 7 yıl önce

Yolda görsem tanımam birtane dahi şarkısını bilmem tek bildiğim şey bu ve benzeri mızıkacilar hepsi aynı tarz aynı tornadan çıkmış mızıkçılar sağı bu kafin mizikacimi solistmi müzik yapabiliyor mu varmı çaldığı müzikler

Ferman 7 yıl önce

Cöksün arkadas ta yerin dibine kadar cöker insallah

Zeki 7 yıl önce

Bizler rahmetli Muslum Gurses,Ferdi Tayfur,orhan Gencebay,ibrahim Tatlises gibi mukemmel sanatcilar ile buyuduk...sizler kimsiniz...Dandik dundik sarkilariniz ve yari ciplak haliniz ile muzik piyasasimi ayakta kaliyor.Bi kaybolun gidin ya.

Toplam 1 beğeni

Misafir 7 yıl önce

Mutavazi ol be çingene lik yapmayin ya saka bile farkli anlayabiliyor bu millet kaldiki diger sanatcilara hakaret niteligindedir bu yaptigin demet ben okan in gercekden seni duzelttigini saniyordum. O kadar kendine guveniyorsan birde canli akustik yap gorelim sesini benim isimim farukk die tipleme gibi olur sesin.

Engn 7 yıl önce

Siz olmasaydiniz müzik sektöründen daha kulağa hoş müzikler çıkarırdı.

Toplam 1 beğeni

Bingöllü 7 yıl önce

Niye sen ezelden berimi varsın senmi Türkiye'yi ayakta tutuyorsun hahahahaha

Toplam 7 beğeni

A5h 7 yıl önce

Hadi ordan meymenetsiz

Toplam 5 beğeni