Bülent Ersoy ile Banu Alkan sonunda ceza aldı!

BİR YORUM YAPIN 20

Seyirci 6 yıl önce

Evlenme programları bu programdan çok daha kötü, ahlaki açıdan da başka bir çok açıdan da. Ama o programlar kaldırılmıyor, bu program onların yanında çok hafif bence.

Toplam 2 beğeni

Hasanbb 6 yıl önce

Maymunlar cehennemi. Yazıklar olsun. 15 sene önce televolelerden bıkmıştık şimdi maymunlar kanallarda cirit atıyor. Yorumcularında kafası bi milyon. Herşey aynı memlekette ve herşey süper çok şükür!

Toplam 3 beğeni

Mechul 6 yıl önce

Bunları görünce göz zevkim kaçıyordu, midem bulaniyrdu.

Toplam 1 beğeni

hako 6 yıl önce

Oyle kanala boyle tiyatro

Toplam 1 beğeni

Vanlı 6 yıl önce

Arkadaslar herseyden önce bizlerin yorum yapma hakkı var ama bir başkasına hakaret etme hakkımız yok. HATIRLATMA :Vanlı adı altında yapılan ikinci yorum (kısa olan ) şahsıma ait değildir saygilar

Vah,vah, 6 yıl önce

Kardeș sen kendini tek vanlimi zannettin türkiyede vah garibim vah,,,

Ellibes55 6 yıl önce

Kafayi yemis bunlar ya adam akilli egitici ogretici program yokmu da bunlari seyrediyorlar ....

Toplam 2 beğeni

garip 6 yıl önce

Bu programları seyretmek zaten onaylamak olmuyor mu. Tepki gösterelim ancak kendimizi de sorgulayalim.

Toplam 4 beğeni

Asaf 6 yıl önce

Arkadașlar ben asaf büyük küstahlik ve terbiyesizlik yaptim , herkesten özür diliyorum.

YUHHH 6 yıl önce

REKLAM GELİRİ 45.000.000 TL yuhhhh

Toplam 2 beğeni

vayvayvay 6 yıl önce

%1 = 450 bin TL ...

Evet sen ya 6 yıl önce

Ne,, vayvayvay=+sen=DELiSiN

Goethe verein 6 yıl önce

Bizler ali birtan hocamizi taniyoruz. Ama senin gibi kendini bilmez asaf isimli cahili tanimiyoruz, ne olacak șimdi. Asaf sana yol göründü.

Toplam 3 beğeni

Cahil asafa 6 yıl önce

Asaf yorumcu sen ne kadar ukala bir yaratiksin. Ben tanimiyorsam böyle bir insan bu șehirde universitede hatta ve hatta bu dünyada yașayamazmi diyorsun. Sen kimsin lan. Sen kendini kimin yerine koyuyorsun, Zaten dünyada senin gibi gereksiz ve lüzumsuz yaratik cok var.

Toplam 3 beğeni

hakan 6 yıl önce

bu şarlatanlara ülkede televizyonlarda yer vermek halka zulümdür zulüm. yeter artık bu şarlatanları ekranlarda görmek istemiyoruz. bunlar açlıktan ölmek üzere iken böyle programlarla tonla para vererek bunları adammış gibi ekrana çıkarıp abuk subuk hareketler yaptırıp reyting kazandırıyorlar yeter artık yeteeerrrrrrr

Toplam 1 beğeni

Vanlı 6 yıl önce

Buradan yetkililere sesleniyorum yurtdışında Türkum dediğinizde evvela Müslüman sonrada Osmanlı akla gelir Elhamdulillah bu gibi ve özelliklede yurtdışında yapılan bu tür programlar ecdadin kemiklerini sizlatmakta ve özelliklede herkes onlara şu veya bu isim diye bakmıyor Osmanlı torunları diye bakıp alay ediyorlar Lütfen bu saçma sapan programlara son verilsin Aziz memleketimizin imajı zedeleniyor

Toplam 43 beğeni

Ali birtan 6 yıl önce

Asaf sen nasil müslümansin bre terbiyesiz. Yani sen șimdi frankfurtta göethe unisinde ali birtan ismli birini tanimiyorsun diye, o insan yokmu ve yalancimi olmuș oluyor. Terbiyesiz o halde bende asaf diye birini tanimiyorum , züppelik yapiyorsun.

Toplam 4 Beğeni

asaf 6 yıl önce

Frankfurt Üniversitesi diye bir üniversite yok. Frankfurt'ta Goethe Üniversitesi var. Orada da Ali Birtan isimli bir eğitim ve öğretim görevlisi bulunmamakta. Kim Müslüman bir yargıda bulunamam ama Allah resulü, Müslüman yalan söylemez buyurur. saygılar..

Toplam 2 Beğeni

Vanlı 6 yıl önce

Eray sen gercekten kalin kafalisin. Züppe tabiki müslümanim

Toplam 3 Beğeni

Prof.dr.ali birtan 6 yıl önce

Bende yurtdișinda yașiyorum bana kimse sen osmanlisin ,demiyor. Üstelik ben sarikli gezerim çarșida. Ve frankfurt universitesindede ,kimya hocasiyim.

Toplam 6 Beğeni