Canan Karatay'dan şok eden yağ açıklaması!

BİR YORUM YAPIN 33

ali 4 yıl önce

Trafik kazası sonrası bir bardak dolusu ılık sade yağ içirdiler ve ertesi gün rahatça hareket edebildim.

hamur 5 yıl önce

lahmacun hamur işi değilmi nasıl kilo aldırmıyor anlamadım

Doğru Söylüyor 5 yıl önce

Eskiden tereyağını kolestrol yapıyor diye yasaklayıp yurtdışından vita yağlarını ithal edip halka yediren şahıslar yönetiyordu bu ülkeyi. Bu bayanın söylediklerini vita yağı ihtal misali para kaybettirdikleri kişiler dalga geçip yorumlarda küçük düşürme yöntemleri ile itibarsızlaştıracaklardır.

Toplam 5 beğeni

sağlık 5 yıl önce

Atın ölümü arpadan olsun canan hocam doğru söyler yemeklerde kulandığınız etler organik olursa insan üzerinde hiç bir zararı olmaz yeter'ki yediğimiz içtiğimiz organik olsun canan hocama katılıyorum .

Toplam 9 beğeni

akıncı 5 yıl önce

kendim kronik kalp hastasıyım.hocam ın dediklerini tutuyorum.Elhamdulillah iyiyim.karbonhidrat va hazır gıdalardan uzak durun

Toplam 3 beğeni

Tufan 5 yıl önce

Burada dikkat edilmesi gereken bir durum var. Karatay iyi güzel söylüyor ama söylediklerinden işimize geleni uygulayıp gelmeyeni yemeye devam ediyoruz. Netice kötü oluyor. Tereyap ekmeğe sürüp yersen olmaz. Bunların hepsi düzenli olmalı ki fabrika gibi olan vücudumuzda düzgün çalışsın.

Toplam 4 beğeni

HastaEtmeProjesi. 5 yıl önce

Hadi uzman değilsin, bari aklını kullan be adam ! "İskenderdeki eti ye, altındaki yağlı pide zararlı, yeme" diyen kadın, üstü et, altı alabildiğine yağı içmiş pide olan lahmacuna "çok sağlıklı, ye" diyor. Kendiyle bile çelişen, kendi kendini yalanlayan bir insan olsa da, nefse hoş gelen şeyleri alkışlamanıza şaşmamak lazım. Daha sonucunu yaşamadınız...

Toplam 1 beğeni

AntiProje 5 yıl önce

iskenderin altındaki pide ile lahmacunun hamurunu nasıl aynı kefeye koydun? ikisi arasında dağlar kadar fark var.

Toplam 0 Beğeni

F.Ç 5 yıl önce

Unlu mamülleri temel gida olarak Tuketen ender ulkelerdeniz ve kisi basina yilda rekor duzeyde 154 kg unlu mamul tuketen bir ulkeyiz. Dünyada nüfusuna oranla en çok hasta Türkiye'de temel sebebi de Unlu mamuller. İlaç kartellerinin ilaç satış istatistiklerini Türkiye üzerinden belirlendigini de biliyor muydunuz? işte Canan hoca tek başına bu kartellerin karşısında duruyor. Hocamız bu yüzden kıymetli. Herkes hata yapabilir hoş görmek lazım

Toplam 3 Beğeni

İzmirliUzm. 5 yıl önce

Her zamanki gibi tutarsız ve komik ! Hani buğday kötü idi? Hani iskenderin eti iyi de, altındaki yağlı pide çok zararlı idi? Bunda da üstte et, altında onun yağını içmiş olan pide var? Ve o pide de ekmek gibi buğdaydan. Çiğ köfteye de "çok iyi" demişti. Her insan bilir ki çiğ köftenin % 99'u bulgur, yani buğdaydır. Her insan evladı bu çelişkileri farkedebilir, ama nefse hoş gelen şeyleri söyleyen el üstünde tutuluyor tabii. 10 sene sonra da başka hekimlere değil, bu zata gidin, tabii bulabilirseniz.

Toplam 3 beğeni

Mehmet 5 yıl önce

Canan hoca 10 yıldır değil, çok daha uzun zamandır aynı şeyleri söylüyor ama siz bütüncül bakamıyorsunuz olaylara. sap ile samanı birbirine karıştırıyorsunuz.

Toplam 1 Beğeni

F.Ç 5 yıl önce

Buğdaydan uretilen una 6 çeşit kimyasal katılıyor. Agartici, kivamlastirici, okside edici, kolay işlenmesi için.Kadın bu yüzden yemeyin beyaz ekmeği diyor

Toplam 2 Beğeni

Aklın sesi 5 yıl önce

Her şey güzel.Doğrudur.Unutulan bir şey var.Kafanız rahat olamıyor ise her şey boşunadır.Aylık geliriniz kişi başına 10 Binin altında ise ne yerseniz yiyin size hiç faydası olmaz.Yoksulluk ve korku en büyük stres kaynağıdır.İnsan beynini bloke eder.Sağlıklı beyin stressiz beyindir.Bütün tıbbı veriler üst düzey yaşamı olan insanlar için hazırlanır.75 Milyon yoksulu olan ülkede hiç bir tıbbı veri gerçekliğini gösteremez.Akıllanalım.

Toplam 4 beğeni

ramazan 5 yıl önce

hocam ne diyorsa doğru diyor. hatırlayın geçmişteki olanları: zeytinyağı zararlı dediler, tereyağı zararlı dediler, iç yağ zararlı dediler tabiki ne vardı işin içinde rant para kazanacak lobiler vardı. ah ah güzel ülkem. doğal olan herşeyi yeteri kadar alsak çok çok sağlıklı oluruz. hocama saygılar: görevinde başarılar.

Toplam 9 beğeni

C.Türk 5 yıl önce

Söyledikleri o kadar doğruki Örnek; Et Doğal Yağı ile beraber yenecek? şimdiki nesil Eti yağsız alıyor Vücudunu bitiriyor? Türkiyede En yaygın Hastalıkların baş sebebide bu? nasıl yağsız Araba çalışmaz, Vücudun ,organların çalışması için Etin Doğal yağı şart. mesela Aksine Karaciğer yağsız kaldığı zaman sağlıklı çalışmaz ve Diyabetden tutunda her hastalık oluşur.

Toplam 11 beğeni

Fikret Saraç 5 yıl önce

Ekranlara çıkıp tereyağı yemeyin diyen anlı şanlı proflar doktorlar o yüzden bu kadını sevmiyorlar

Toplam 10 beğeni

GerçekHekim. 5 yıl önce

Yalan. Hiç kimse tereyağı yemeyin demedi, ölçülü olun dedi. Hala da diyor. Ölçüsüz olun diyen nefsine hoş geliyor tabii. Ama film henüz bitmedi. Sonucu daha yaşamadın.

Toplam 0 Beğeni

Ertan 5 yıl önce

Lahmacunun sağlıklı olduğunu 2 sene ömcede duymuştum.Yeni birşey değilki.

Toplam 1 beğeni

C.Türk 5 yıl önce

2 sene öncede zaten C.Karatay söylemişti :))

Toplam 15 Beğeni

Urfalı 5 yıl önce

Benim bildiğim sofradan aç kalkacaksın. Midenin kapasitesi 1/3. Az ye şükret sıhhatli ol .

Toplam 27 beğeni

Molla Kasım 5 yıl önce

Haklısın ama oda tıka basa doldurun demiyor , doydunmu kalkacaksın sofradan

Toplam 0 Beğeni

fatih 5 yıl önce

aynen peygamber efendimiz s.a.v. in sünneti zaten

Toplam 0 Beğeni

Yunus 5 yıl önce

Kapitalist sistem doktorların çoğunu kandırdı bir tek Canan hocayı kandıramadı. Doktorların çoğu artık risk almıyor anında ilaca, mr'a, tomografiye hastaları boğuyor Canan hoca ise bilimsel ilaçlar yazıyor ve önerilerde bulunuyor. Şekeri hayatından at. B12, D vitamin düzeylerini normale getir, Omega 3 hergün al (fosfolipid yapıda olanlardan) ve bol hareket et, ekmeği olabildiğince kısıtla ekmeksiz yapamıyorsan siyez yada kavılca ekmeği ye.

Toplam 19 beğeni

mehmet erbay 5 yıl önce

ezberlerı bozan bu bılım adamlarına sahıp çıkmalıyız

Toplam 0 Beğeni