Irkçı Almanya'dan Mesut Özil'e düğün engelli

BİR YORUM YAPIN 8

Levrok 5 yıl önce

Almanlar hala Kolonializm trenini kacirdiklari icin üzgün. Onlarda Hamilik yapmayi cok istiyor. Sandilarki Türklerin Hamisi olabilirler ama bunun olmayacagini ögrenmeleri 60 yil buldu. Simdi Alman Milli ve Ümit Milli takimlarinda özellikle "Siyahi oyunculara" yer veriyorlar, dikkat edin. Ve iste bu nedenle bize kinliler, ABD, Ingiltere, Fransa gibi ülkelerin önünde onlari kücük düsürdügümüz icin. Yani biz hak mücadelesi verirken bunlar zulüm yarisinda cok HIRSLILAR

Toplam 3 beğeni

gökhan ay 5 yıl önce

Hans domuzu ,bizim ülkemiz bize yeter

Toplam 2 beğeni

bekir cizmeci 5 yıl önce

Duskunlerr.. Bildikleri halde; mesutun, yillarca, alman milli takiminin hamalligini yaptigini,goller atip bu duskun dergiyi sevindirdigini yazmazlar.Mesut bu isleri kabiliyeti ile yapmistir.Yoksa kimse yuzune bakmazdi.Dolayisiyla mesutun kazanmis oldugu milyonlar emeginin ve doktugu terin karsiligidir/hakkidir.Yoksa almanlar kimseye aciyip da bes kurus vermez.

Toplam 6 beğeni

Isi 5 yıl önce

Almanlar hic bir zaman Mesut Özil ve onun gibi Zeki ve Kurnaz yabanciyi sevmezler, dolayisiyla Kara koyun gibi gösterirler.

Toplam 6 beğeni

Misafir 5 yıl önce

PKK’lı olsaydı Almanlar başlarında taşırdılar. Allah o Almanları beter etsin. Utanmaz herifler.

Toplam 7 beğeni

Letaif 5 yıl önce

Her yerde nankörler olduğuna göre Almanya'da da nankörler olacaktır.Mesut,Türk milli takımını seçebilirdi ama Alman milli takımını seçti ve o takıma bir çok başarılar kazandırdı.Asıl Almanlar mesut'a müteşekkir olmalı.Mesut,almanları utandıracak kötü bir davranışta da bulunmadı.Alman siyasilerini de hiç bir zaman karalamadı.Efendiliği ile tanındı.Oradaki ırkçılar,nazi kalıntıları hariç almanların çoğunluğunun Mesut'u sevdiklerine eminim.

Toplam 2 beğeni

yavuz 5 yıl önce

Allah cc Mutluluk versin. Almanlar ırkçı olanları siyonis Yahudilerin köpekleri, sen dik dur Milletin seninle.

Toplam 2 beğeni

er1 5 yıl önce

efferim mesut burda çoğu türkü duruşunla temsil ediyorsun, dik dur bu yahudi almanlara karşı. yanındayız.

Toplam 5 beğeni