Tuba Ünsal'dan ilginç maske paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 12

ver yansın 4 yıl önce

gundemde kalma politikalari.

tepkili123 4 yıl önce

gendi neymiş ki? derler adama.

Toplam 1 beğeni

Kemal 4 yıl önce

Çok doğru demiş..

birisi 4 yıl önce

maalesef Aleyna Tilki leri model gorenlerimiz bike var!!!

Toplam 1 beğeni

Mehmet 4 yıl önce

Doğru model Yüce dinimiz İslam. Siz ya da sizin düşünceleriniz değil. Allah hepimizi hidayete erdirsin amin.

Toplam 11 beğeni

Mustafa 4 yıl önce

Allah razı olsun.

Toplam 1 Beğeni

Yakub 4 yıl önce

Amerika Avrupa da kız çocuklarının neredeyse yarıya yakını taciz ediliyor. Biz öyle cesaretli olmak zorundayız ki bu zulümleri rapor edip birilerinin bu zulümlere dur demesini sağlamalıyız. Sorun belli! Kendimiz ile uğraşmak zorundayız birilerine göre. Buna son verelim bakın görün neler olacak. Kadınlar kızlar Islam ahlakı ile en güzeli olur.

Toplam 4 beğeni

Mühendis 4 yıl önce

Küçük kız çocukları neden bu Şeyma Subaşı'nı örnek alacakmış ? İleride çocuklu anneler olaraktan iğrenç iğrenç paylaşımlar yapıp yabancı erkeklerle gönül eğlendirsinler diye mi ? Bu ülkede kız çocukları birilerini örnek alacaksa Hayme ana gibi kadınlara bakıp onları örnek alsınlar. Şu ülkenin geldiği hale bak yaa rezalet resmen Avrupa'ya mana veriyorduk bunlar gibi sözde ünlüler başımızda bitti

Toplam 11 beğeni

1453 4 yıl önce

Ne yazık ki şarkıcı ve mankenler dikkat ederseniz sanatçı demedim bunlar topluma özellikle gençliğe kötü örnek oluyorlar tabii bwnim güzel ülkem maalesef afrika düzşükleri gibi sahipsiz olduğundan daldım bayora Mevlam kayıra neymiş özgürlükmüş bu özgürlük değil sahipsizlik boşvermişlik laubalilik laçkalık vs...

Toplam 7 beğeni

ben 4 yıl önce

al birini vur ötekine.örnek alınacak kişiler bunlarsa vay halimize.ama gerçek şu ki insanlarımız maalesef bunları örnek alıyor.

Toplam 8 beğeni

atamosmanli 4 yıl önce

sende pek ornek olacak biri degilsin..hele bu yabanci hayranliginiza ozellikle fransizcaya ben hayret ediyorum..sindirilmis bir eziklik mi ?yazik..dunya bize hayran bunlarda onlara..

Toplam 12 beğeni

G.antep27 4 yıl önce

Zaten beni ornek alin demiyor.

Toplam 2 Beğeni