Müslüman olan Jennifer Grout Türk hayranlarına seslendi!

BİR YORUM YAPIN 95

Elena Baykal 4 yıl önce

Malatiyali kardes,bu kadin ,dinini deystirdigi icin- Allahin karsisinda,gercek musulmanlardan daha ustun oluyor!Seviyesi,sizlerden yuksek oluyor,iki basamak,cunki kapitalizmde buyudu icin,ancak iki basamak oluyor,Cinliler - ISLAMI kabul edince- uc basamak ustun sizlerden oluyorlar ve Sefaatci oluyorlar,bilesiniz!Mumin az onun icin,o sefaatci!Sizlerin arasinda sefaatci - yok!Nedeni ?Bilirmisiniz?

Toplam 2 beğeni

Elena Baykal 4 yıl önce

Hayirli ugurlu olsun Allahin Duniyaya nasib ettigi tek dini- ISLAMI,guzel kardesim!Sefaatci oldun!Sana baas yapanlar,senin uzerinden,Cennette hak bulacaklar,Hamd Olsun,bu bir Gercek! Allahim sana cok guzel bir ses nasib eylemis ve senin ulkene Cagrida Bulunuyor-- zulmediyorlar Duniyaya ! Ama Allah ( c.c)- her kuluna Aciyor ve Hitab Ediyor- duyanlara !Hamd Olsun- Allahim COK BUYUK ve Merhametli! Duyarlarsa-- kendilerine yilik! Allaha - uc - dememeleri gerek! Bu yalanlardan- kurtulmak - sana - Nasib Olmus,onlara da -guzel ve hayirli bir YOL olursun ,Insallah! Sesin - dert gormesin ,Insallah!!!

Toplam 1 beğeni

İnşallah 4 yıl önce

bu tarz çok insanlar İslam'ı seçecek inşallah birileri bunlara doğru İslamiyeti ve İslamiyet'e layık doğruluğu tarif etsin. birinci en büyük basamak müslüman olması. devamı inşallah doğru İslami yeti bulur

Toplam 8 beğeni

AYNADAKÎ GERÇEK 4 yıl önce

Yüce ALLAH'ın yardımıyla bu sanatçının Müslüman'olması önemli bir olaydır.Başka güzelliklere vesile olur.Samimi bir Müslümanın görevi, henüz yeni Müslüman olan bir insanı eleştirmek değil, kendi hatalarımızı görüp yüzleşmemizdir.Bu sanatçı hanım zaten güzel yüreğiyle kendisi bizzat diyorki halâ KUR'AN ı ve verdiği emirleri mesajları araştırıp Îslam tarihini öğreniyorum diyor. Biz toplum olarak hangi noktadayız,davranışlarımızdaki samimiyet nedir.Îslam'a olan sadakatımız nedir ? Lütfen bunların muhasebesini yapalım.

Toplam 13 beğeni

Sinan 4 yıl önce

Zaten sanatçı olduğu için sesini yönetmeyi biliyor, çok iyi okumuş. Allah (c.c.) yolunda olanlara selam olsun.

Toplam 7 beğeni

Vatan evladı 4 yıl önce

Müslüman olmana sevindim lakin bir kadın sesinde kuranı dinlemek yasaklanmiştı bunu sadece bayanlar dinleyebilir

Toplam 6 beğeni

Cevap 4 yıl önce

Evet o konunun eğitimini de en kısa zamanda alması lazım

Toplam 0 Beğeni

Mistik 4 yıl önce

Kimse de demiyor ki bu nasıl tesettür? yaka açık, göğüs açık tesettür mü olur? Kimse de demiyor ki bir kadının nağmeli okuduğu kur-an'ı kerimi erkeklerin dinlemesi caiz midir, ulu orta paylaşılması caiz midir diye?

Toplam 7 beğeni

Selin 4 yıl önce

Cok dogru katiliyorum

Toplam 0 Beğeni

Mert 4 yıl önce

Ulan kadın müslüman oldum diyor Sofi oldum 7 kez hacca gittim demiyor söylediğin şeylerin yasak olduğunu bilse yayınlamaz sen önce kendine bak

Toplam 11 Beğeni

Bedirhan 4 yıl önce

Kadın gavurken müslüman olmuş müslüman kadınlar önce kendine bi baksın

Toplam 10 Beğeni

Cevap 4 yıl önce

Kesinlikle haklısın yorumunuza katılıyorum ayrıca zorlaştirmayiniz diyen arkadaş islamın kuralı böyle her kes kendine göre bir şekil çizmeye kalkar ise ortada islam ahlakı denen bir şey kalmaz bozulan dinler bu şekilde bozulmuştur ayrıca diyer biri de yeni müslüman olmuş yazmış kadın 2013 te tam 7 yıl önce olmuş artık öğrenmiş olması gerekmiyormuydu

Toplam 2 Beğeni

malatyalı 4 yıl önce

müjdeleyin nefret ettirmeyin, kolaylaştırın güçleştirmeyin..Kardeş kısmen haklısın ama önce iman, tabiki inanıyorum sonunda senin dedğin gibi de kapanacaktır.Kadın müslüman olmuş henüz, mümin değil..

Toplam 10 Beğeni

Sinan 4 yıl önce

Zamanla hepsini öğrenir. Şekle değil ruha bak. Müslüman kardeşini uyar sen de o zaman

Toplam 6 Beğeni

gurbetci 4 yıl önce

maasallah dogru yolu bulmus insallah geri donmez maalesef ulkemizdeki bazi muslumanlar kolay parayi bulunca dininden eser kalmiyor sadece lafta kaliyor bununda altini çizelim ve hepimiz temiz olalim kul hakkina saygi duyalim bunu hocalarimiz bas bas bagiriyor .

Toplam 3 beğeni

mehmet çetin 4 yıl önce

kadın sesi haram değil mi?

Lutfiye 4 yıl önce

Kadin yeni dönş yapmis

DELİ DUMRUL 4 yıl önce

Gel, gel, ne olursan ol yine gel. İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel. Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel." Mevlana

Toplam 3 beğeni

MELİKE 4 yıl önce

inşaallah örtüsüne tesettürüne de dikkat eder

Doğru mu 4 yıl önce

Bana inandırıcı gelmedi.Bunların ajanları meşhur.İnanmıyorum.

Gurbetci 4 yıl önce

Kücük dogrultma: Ayetel Kursi degil, Bakara Suresinin son iki ayetleri. Bizim bildigimiz 'Amenerrasulu'

Toplam 4 beğeni

Gurbetci 4 yıl önce

Masha'Allah. Eski haline nazaran cok iyi. Insallah o eski halinden bir eser kalmamistir. Sözüyle özü aynidir.

Toplam 3 beğeni

RABİA 4 yıl önce

amanALLAHIM çok etkilendim 34 yıldır okuyorum ama böyle olamadı...ALLAH kızımızın müslümanlığını daim ve kabul eylesin...amin.

Toplam 13 beğeni