Emina Sandal çok özel açıklamalar yaptı

Mustafa Sandal'ın şarkıcı eşi Emina Sandal, verdiği bir röportajda eşinin önüne geçmek istemediğini söyledi.

Şarkıcı ve oyuncu Emina Sandal, verdiği bir röportajda kendisi ile ilgili özel açıklamalar yaptı. Sırbistan'da ünlü bir pop yıldızı olan Sandal, Türkiye'de eşi Mustafa Sandal'ın önüne geçmek istemediğini söyledi.

"Türkiye'de Clark Kent, ülkemde Superman gibiyim. Burada takım elbise, düz ayakkabı, hanım hanımcık dolaşıyorum. Sırbistan'da kocaman topuklu ayakkabılar ve kostümlerle uçuyorum" 

BENİM ÖYLE HIRSLARIM YOK

Emina Sandal, 2008 yılında Mustafa Sandal ile evlenerek Türkiye'ye yerleşmişti. Ülkesinde yapımcılık, şarkıcılık ve söz yazarlığı yapan Sandal, "19 yaşımda stardım. 22'sinde Mustafa'yı tanıdım. Aşk evliliği yapıp Türkiye'ye yerleştim. Orada ciddi kariyerim var. Ama burada 2 çocuk annesi bir eş olarak Mustafa'nın gölgesinde kalmak istedim. Onun önüne geçmem. Benim öyle hırslarım yok." dedi.

ALYANS TAKMIYORUZ

Sandal, evliliklerinin yalnızca ilk dört yılı alyans taktıklarını belirtti. Sebebinin ise şöyle açıkladı: "Mustafa sürekli spor yaptığı için çıkardı. Ben de sonunda kasaya koydum. Önemli olan kalplerdeki niyettir. Kaç kişi alyans takıyor, ama neler yapıyorlar. Birbirlerini aldatıyorlar." 

 

 

Sandal çifti ucuz kurtuldu

İLİŞKİLİ HABER

Sandal çifti ucuz kurtuldu

BİR YORUM YAPIN 0