Safiye Soyman "Oğlumun 'anne' demesini özledim"

Türkiye'nin yetiştirdiği başarılı sanatçılardan olan Türk Sanat Müziği'nin ünlü sesi Safiye Soyman, ömrünü adadığı MS hastası oğluna on dokuz yıldır bir bebek gibi bakıyor. Soyman, oğlunun bir gün iyileşeceğini inandığını söylüyor.

Yıllardır bir bebek gibi baktığı oğlunun hastalık sürecini anlatan Safiye Soyman, her şeyin oğlunun bacağında oluşan bir karıncalanma ile başladığını, çekilen MR sayesinde hastalığın ortaya çıktığını söyledi. Soyman o günleri şu sözlerle paylaştı:  "O dönemde oğlum bana 'Anne ayağımda karıncalanma var' dedi, daha sonra ayakları birbirine dolanmaya başladı. Doktora gitti ancak 'Bir şey yok' demişler. Daha sonra gözünden anladım ve 'Oğlum bir göz doktoruna git' dedim. Orada da bir şey bulamadılar. 'MR çektirelim' dedim hastalık MR'dan sonra tespit edildi. Doktorlara 'Bu ölümcül bir hastalık mıdır?' diye sordum. 'Kanser, tümör değil' dediler. Ben de 'Şükürler olsun' dedim. Ne olduğunu bilmiyordum. Bu hastalığı biz üzerimize bir gömlek gibi  giydik ve taşıyoruz. Oğlum yine de nefes alıyor, ona şükrediyorum.

EN ÇOK BANA ANNE DEMESİNİ ÖZLEDİM 

Her zaman umut dolu olduğunu herkese moral verdiğini hem bir anne hem de bir sanatçı olarak gülmek zorunda olduğunu söyleyen Soyman, "Benim oğlum da iyi olacak. MS hastalığına da çare bulunmaya başlandı. Dünyada ne çıktıysa onu araştırıyorum. Bakmayın benim güldüğüme. Her zaman bir umut vardır, hiçbir zaman umudumu kesmeyeceğim" diyerek duygularını dile getirdi. Soyman, en çok oğlunun ona 'anne' demesini özlediğini de ekledi. 

BİR YORUM YAPIN 1

Kastamonulu 5 yıl önce

Allahım Şafi ismiyle Şifa Versin Annemiz INŞAALLAH