Ebru Şallı felçli hastaları ziyaret etti!

Pilates uzmanı Ebru Şallı, Ataköy’deki Türkiye Omurilik Felçliler Derneği’ni ziyaret ettiği öğrenildi.

Hem sunucu hm pilates eğitmeni Ebru Şallı, 7 Eylül’de Çırağan Sarayı’nda Uğur Akkuş ile evlenmişti. Bu haber sonrasında çiftten sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Çift önceki gün Ataköy’deki Türkiye Omurilik Felçliler Derneği’ni ziyaret etti. Ebru Şallı hastalar ile pilates yapıp dans etti. Eşinin sık sık derneğe maddi yardımda bulunduğunu ve 10 çocuğa akülü sandalye hediye ettiğini söyledi. 

uğur akkuş ve ebru şallı

uğur akkuş ve ebru şallı

Kalabalık aileleri sevdiğini söyleyen Uğur Akkuş, “Bebek düşünüyor musunuz?” sorusuna “Şu an erken ama ileride istiyoruz. Düzenimizi kurduk, çocuklarımız kaynaştı. İyi anlaşıyorlar” yanıtını verdi.

Mucize Doktor'da seyirciyi gözyaşlarına boğan final sahnesi!

İLİŞKİLİ HABER

Mucize Doktor'da seyirciyi gözyaşlarına boğan final sahnesi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0