YASEMİN / 26.04.2020 09:37

Ünlü oyuncu Fırat Çelik dansı sosyal medyayı salladı

Fatmagülün Suçu Ne? dizisinde büyük çıkış yakalayan Fırat Çelik, şimdilerde ailesiyle beraber Paris'te yaşamakta. Çelik, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Paris'teki evlerinden dışarı çıkmıyor. Sürekli evde kal paylaşımlarında bulunan ünlü oyuncu son günlerde de dansa olan yeteneğini hayranlarıyla paylaştı. Genç oyuncu Atiye'nın Salla şarkısı eşliğinde yeğeniyle beraber gösterdiği performans hayranlarını şaşırttı. Ayrıca Çelik'in yeğeni profesyonel bir dansçıdır. 

SIRADAKİ VİDEO
  • Güneş 26.04.2020 22:41 /

    Bu sitede yanlışlıkla beğendiğim yorumu nasıl geri alabilirim? Ayrıca yanlışlıkla beğendiğim yoruma cevap vermek istiyorum. Bizim toplum neden bilsin yada bilmesin hayatı boyunca karşılaştığı her konuya yorum yapıyor bende bunu anlamıyorum! Fırat Çelik zaten Almanya doğumlu. Ailesi oradan bir süreliğine Türkiye'ye dönmüş sonra Paris'e göç etmişler. Çocukluktan beri Paris'te yaşıyor. Paris'te ünlü olmuş ve kendi ülkesinden gelen teklifleri değerlendirmiş. Yani tam tersine ülkesine kazandırmak için çalışan birisi..

  • halo 26.04.2020 16:52 /

    Çok komik şaklabanlar. Parayı al paris e yatır. Buralara da gelmeyin mümkünse evinizde kalın

  • Yozgatlı Fetih 1453 26.04.2020 11:03 / 2 kişi beğenmiş /

    Bizim bu ünlülerin Avrupa ve Amerika'da yaşama hevesi nedir anlamıyorum. Türkiye'de birazcık ünlü olan serveti kazanan hemen Amerika ve Avrupa'ya yerleşiyor. Milyonlarca lira milli servetimizi yurtdışına aktarıyor. Yazık ülkesinde yatırım olarak kullanan çok az sanatçı var.

  • Mehmet 26.04.2020 10:40 /

    Bunun adı maymun dansıydı sanırım

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla