YASEMİN / 30.06.2020 10:32

30 Haziran 2020 Magazin Gündemi! Kraliyet ailesi ekmek yaptı...

Tüm bir haftanın derlemesi olan magazinleri Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak sizler için derledi:

Ahbap Derneği ile yardıma ihtiyacı olan insanlara destek sunan sanatçı Haluk Levent, uyku eğitmeni Esra Şimşek'in Instagram'daki canlı yayınına konuk oldu.

Genç oyuncu Merve Boluğur, YKS sınavına gireceğini ve üniversite okumak istediğini belirtmişti. Boluğur'un sınavda ne yaptığı merak konusu oldu. Ünlü oyuncudan açıklama geldi.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde seyir halinde iken trafik kazası geçiren Alişan kasko şirketinden hasarlı aracı için 1 milyon TL ödeme alacağı ortaya çıktı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile evlerin satışı sebebiyle polemik yaşamıştı. Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki küslük kısa sürdü.

Kraliyet Ailesi üyeliğinden çekilen Prens Harry ve Meghan Markle eski çete üyelerinin çalıştığı bir fırında çete üyeleriyle ekmek pişirdi.

Son günlerde yaptığı oto sanayi işiyle gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ, eşi ve yakın arkadaşlarıyla beraber Bodrum'da tatil yaptı. Ancak eşinin sakatlanmasından dolayı tatilleri yarım kaldı. Bu sırada Tatlıtuğ'un kalabalık ailesi tatile çıktı. 

 

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla