Oyuncular Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder tek celsede boşandılar!

Çok Güzel Hareketler 1. Kuşak ekibi oyuncularından olan ve bu program sırasında tanışıp evlenen Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder, bugün görülen davayla boşandılar. Bir kız çocukları da bulunan çiftten Burcu Gönder'in, daha önce mahkemeye psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğü gerekçesiyle korunma talebinde bulunduğu ve Parlak'ın eşine agresif davranıp hakaret ettiği iddia edilmişti.

Evlilikleri sırasında şiddet yaşadıkları haberleriyle gündeme gelen oyuncular Burcu Gönder ve Bülent Emrah Parlak, bugün görülen davayla 10 dakikada boşandılar. İkili, anlaşmalı olarak boşandıklarını ve bu kararın kendileri için doğru olan olduğunu düşündüklerini dile getirdiler.

Oyuncu Ozan Güven ve Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un kız arkadaşlarına uyguladıkları orantısız şiddetin yankıları sürerken, şimdi de oyuncu Bülent Emrah Parlak'ın kendisi gibi oyuncu olan eşi, çocuğunun annesi Burcu Gönder'e psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığı haberi gündeme yerleşti. Çok Güzel Hareketler Bunlar 1. Kuşak programıyla üne kavuşan Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder, 5 yıl önce nikah masasına oturmuşlardı. Bir kızları da bulunan çiftten Burcu gönder'in, eşi Parlak hakkında mahkemeye korunma talebinde bulunduğu ve boşanma davası açmaktan dahi endişe duyduğunu belirterek korunma istediği öğrenildi.

Hem psikolojik hem de ekonomik şiddet gördüğünü belirten Gönder'in şikayetinde, 'Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder’in tektaş yüzüğünü sattırıp onun parasını dahi almıştır. Öfke problemi olan Parlak’ın bu durumu çevresi tarafından da bilinmektedir. Bu nedenle Gönder eşine boşanma davası açmayı istemekte, ancak bu süreçte zarar göreceğinden endişe etmektedir.' ifadelerine yer verdiği ortaya çıktı. Parlak'ın maddi durumunun Türkiye koşullarına oranla oldukça iyi olduğu da belirtildi.

Gönder'in dilekçesinde ayrıca, 'Hiçbir geliri olmayan Burcu Gönder ile çocuğunu evden atmaya çalışmıştır. Bu sebeple boşanma davası açmak isteyen Gönder’in davalının agresif yapısı nedeniyle zarar görmesinden korunması için tedbir talep ediyoruz.' ifadelerine de yer verildi.

Mahkeme Gönder'i haklı buldu. Davalı Parlak’ın 1 ay süreyle eşi Burcu Gönder'e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ayrıca Gönder’in kişisel eşyalarına ve ev eşyalarına zarar vermemesine karar verildi.

Ancak bu olaydan 2 hafta sonra Gönder, mahkemeye başvurarak verilen tedbir kararının kaldırılmasını talep etti. Eşiyle anlaşmalı boşanma konusunda anlaştıklarını belirten oyuncu, yeniden mahkemeye başvurdu.

HER DEFASINDA HDP'YE DESTEK ÇIKTI

Eşine şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen ve her defasında HDP'ye destek veren Parlak'ın Twitter hesabından kadına şiddet olaylarıyla ilgili paylaşımlarda da bulunmuştu.

BİR YORUM YAPIN 59

Ruhi 3 yıl önce

Yahu adam koyun şuraya konuşalım. Bunlar kim ki?

Toplam 1 beğeni

cafer 3 yıl önce

ben yorum bile yazmaya gerek duymuyorum.o zaman adam yerine koymuş olurum.bu da adam olana hakaret olur..

Toplam 1 beğeni

bibi 3 yıl önce

yılmaz erdoğan pkkcıları alıyor ekbine anlaşılan

Toplam 1 beğeni

Türkiye, 3 yıl önce

Ekranda şempanzelik yaparken, bunları adam sanıp kendilerine eş yapmayı düşünen genç hanımlar nereden bilsin aslında zihniyetin kör olduğunu.

Yalanmi 3 yıl önce

Reklam ve kariyer icin milleti aldatanlar.

Yorumların Tümünü Okuyun