YASEMİN / 12.02.2021 16:39

İrem Derici’nin sahilde maskesiz ve sosyal mesafesiz pikniği…

Caddebostan Sahili’nde önceki gün piknik yapanlar arasında Şarkıcı İrem Derici ve 6 arkadaşı da vardı. Sosyal mesafe ve maske kuralını hiçe sayan grubun rahat tavırları dikkat çekti. Derici kendisine soru soran muhabire de ilginç cevaplar verdi.

“Corona virüsünü geçirdim. Antikorluyum” diyen Derici, “Şu an burada bir sürü insan var. Bir tek biz yokuz. Ben antikorluyum ve bu arkadaşların hepsi oyuncu olduğu için her hafta test yapıyor” dedi. İrem Derici, “Siz bir yasak bir şikâyet görüyorsanız. En yakında bir bakanlık arayın. Onlar çözsün. Size kalmadı. Şikâyet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin” ifadelerini kullandı. 

 

SIRADAKİ VİDEO
  • Hakan 13.02.2021 08:35 /

    Bu şarkıcı, çengici, oyuncu takımının havası da ayrı bir komedi. Fasulyeden nimet denirdi eskiden bunlara. Bence fasulye çok daha değerli bu asalak takımından. Ha futbolcuları da unutmamak lazım

  • Reis 13.02.2021 07:42 /

    Ya arkadaş baydı buharlar.azinda maskeyle piknikmi olur.evde olsalar hep beraber olmicaklarmi.vatandasın üstüne çok gitmeyin.iremhanim yanlış yapmamış bence,bunaldık kardeşim evde

  • ... 13.02.2021 05:46 /

    Haklı olduğu yer de var açık havada bulaşı az olur. İrem olması tabi ki kurallara uymamasına izin vermez ama artık tümden maskeden kurtulmak lazım.

  • mustafa açık 13.02.2021 01:06 /

    Saygısız. Hükümete tepki olsun diye toplum sağlığını hiçe sayıyor. Toplumunda bu kadına saygısı kalmaz

  • Adem 13.02.2021 00:16 /

    Örnek olmak diye bir şey duydun mu hayatında. Bir kere de sırtından para kazandığınız bu topluma sorumlu olmayı deneseniz. Bakın Tv lerde tartışma programlarında ,bazı açık yarışma programlarında insanlar nasıl maske takıyorlar. Onlarda kontrol yok mu zannediyorsunuz hepsinde var,ama niçin takıyorlar maskeyi,duyarlıktan.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla