YASEMİN / 22.06.2022 13:14

Rapçi Uzi'ye konser sırasında saldırı! Terk etti...

Son dönemlerde adı sıkça anılan ve gençler arasında oldukça popüler olan rapçi Uzi, konser sırasında hayranının üzerine atlamasıyla yere düştü. Kendisine sarılmak istiyormuş gibi gözüken seyirciye güvenlik görevlileri anında müdahale etti. Yere düşen Uzi hızla sahneden ayrıldı. Bir süre sonra sahneye dönen Uzi, olayla ilgili "Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, ama bu görmek istediğimiz manzara değildi. Hepiniz Allah'a emanet olun" diyerek sahneyi terk etti. Uzi'nin sinirli hali dikkatlerden kaçmadı.

Yaşanan olayın ardından Uzi'nin sahnede playback yaptığı da dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada "Düştüğü halde şarkıyı söylemeye devam edebiliyor" şeklinde dalga geçilen yorumlar yapıldı.

SIRADAKİ VİDEO
  • hakan 23.06.2022 15:55 /

    playback yaptığı ortaya çıktı diye terketmiştir, konser dediğin canlı performanstır. demek hep bilgisayarla sesi düzeltiliyor

  • fatih 22.06.2022 13:43 /

    bunlar sanatçı değil, kendine güvenmeyen playback yapar

  • Oze 22.06.2022 13:30 /

    Buda Yeni Moda Oldu. Dikkat Ettiyseniz Son Dönemlerde Bütün Yeni Nesil Rapçilerin Konserlerinde Biriileri Üzerine Atlıyor Hemen Salon Terk Ediliyor Zaten Şarkıyı Söylemiyorsun Kayıttan Çalışıyor. Geçen Konserinde Vatandaşı Küfürlü Uyarıyor Bunun Bir Cezası Yokmu Anlamış Değilim. Neşet Ertaş Gibi Değerli Sanatçılardan Nerelere Geldik..

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla