MasterChef'te Dilan ve Burak arasındaki kaos büyüyor! Mehmet Yalçınkaya öfkeden deliye döndü

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılardan Dilan ve Burak arasında bir gerilim yaşandı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Dilan'ın "Hala düşündüklerimin arkasındayım" şeklindeki ifadeleri şefleri sinirlendirdi.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye, yeni sezonda birbirinden başarılı yarışmacıların kıyasıya mücadelesini gözler önüne seriyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın son bölümünde gerginlik yaşayan Dilan ve Burak karşı karşıya geldi. Daha önce eleme adayı ve takım oylaması sırasında Burak'a dönerek "İnsanların arkasına sığınarak bir yerlere gitmemeni öneririm. Dokunulmazlıkta da kendi tabaklarınla ilerlemeni isterim. Burada yürek çok önemli. Ben senin yüreksiz olduğunu düşünüyorum. Sana biraz yürek lazım" ifadelerini kuran Dilan yaşananların ardından ilk kez kendini açıkladı. 

Masterchef Türkiye

Masterchef Türkiye

"YİNE DE SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM"

"Ben kafamı yastığa koyunca rahat uyumadım" diyen Dilan "Çünkü ben böyle bir insan değilim. Kimsenin kalbini bu kadar kıracak, bu kadar ağır sözler söyleyecek bir insan değilim ben. Ama ben böyle düşünüyorum. Hala düşündüklerimin arkasındayım. Ama bunu daha tatlı ve kibar dille söyleyebilecek bir insanken dozunu kaçırdım. Bir de bir şeyleri artık başaramıyormuş gibi hissettiğim için genel olarak tepkim var. Burak'a karşı içimde tuttuğum bazı şeyler vardı. Bunu da ona bu şekilde yansıttım. Yüreksiz dememem gerekiyordu. Belki anne ve babasını çok üzdüm, sevdiklerinden çok özür dilerim ama yine de söylediklerimin arkasındayım" şeklinde konuştu. 

Masterchef Türkiye Dilan

Masterchef Türkiye Dilan

"KIRMAYA DEVAM EDİYORSUN"

Dilan'ın açıklamaları karşısında öfkelenen Mehmet Şef ise "Söylediklerinin arkasındaysan kırmaya devam ediyorsun" dedi. Bunun üzerine Dilan, "Hayır şefim, söyleme tarzım çok sertti. Gerek yoktu o kadar sert çıkmaya. Bundan dolayı kendimi kötü hissediyorum. Ama herkesin kendi düşüncesi var. Benim için de kötü düşünüyorlardır, ben diğerleri için iyi düşünüyorumdur, bu değişir" deyince Somer Şef, "Dilimizi kullanmak da çok önemli. Karşımızdaki insana aynı şeyi 50 kere farklı versiyonlarla söyleyip, biriyle kalbini yaralarken diğeriyle 'Aaa! Evet, o da haklıymış' dedirtebiliriz" ifadelerini kullandı. 

Masterchef Türkiye Dilan ve Burak tartıştı

Masterchef Türkiye Dilan ve Burak tartıştı

Dilan'ın sözlerinden sonra sessizliğini bozan Burak ise "Bence bahane arıyordu Dilan ben buradan çıkacağım ama çok sinirliyim. Hak etmediğimi düşünüyorum" diyerek tepkisini ortaya koydu. 

Masterchef Türkiye Burak

Masterchef Türkiye Burak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kraliçe II. Elizabeth hakkında bilinmeyenler

Demet Özdemir reklam işini Burcu Biricik'e kaptırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir reklam işini Burcu Biricik'e kaptırdı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0