YASEMİN / 11.10.2022 14:50

Metin Akpınar'dan skandal ifadeler! Türk Milleti'ne hakaret etti ve 6'lı masayı övdü

Oyuncu Metin Akpınar, Antalya Altın Portakal Film Festivali kapanışından bir gece evvel çıktığı sahnede Millet İttifakı adına 'Altılı masa' propagandası yaptı. Akpınar, Türk Milleti'ni aşağıladı. Sandıkta tercihini Ak Parti'den yana yapan halkı da aşağıladı. Metin Akpınar sözlerine bu şekilde devam etti: 'Seküler, laik, pozitivist, Kemalistsinizdir, ne mutlu, ama bir de karşı taraf var. Unutmayın ki adam yüzde 51 oy alıyor. Bugün Türkiye cahil bir ülkedir.Ben necip Türk Milleti'nin kararlarından ve allegliğinden ödü patlayan bir sanatçıyım' dedi.  Akpınar daha sonra 'O yüzden onlar (Erdoğan'ı) seçebiliyorlar, niye, çünkü (onu seçenlerin) ortalama eğitim seviyesi ilkokul beş...' diyerek aşağılayıcı ifadelerde bulundu

SIRADAKİ VİDEO
  • Mikdadi 13.10.2022 16:21 /

    Seviyesiz bir konuşma, seni dinleyenler ses çıkarmıyorsa birbirinizi buldunuz demektir, biz cahiller sizin gibi okumuşları yirmi yıldır eze eze aklınızı başınızdan aldık, üstelik bir daha ezeceğiz ne haber!

  • Kayra Tual Sertkaya 13.10.2022 10:29 /

    İnsanlar faydalı işler yapanı seçmeli, yoksa öylesine sadece laf niyetiyle konuşarak aşağılayıcı şeyler söyleyeni değil. İcraat lazım millette söz laf falan değil.

  • Özgür 13.10.2022 08:45 / 1 kişi beğenmiş /

    Yürü git defol ülkemizden.

  • Ayşe 13.10.2022 08:15 / 1 kişi beğenmiş /

    Allah için artık şu din düşmanlığını bırak.Bir değil iki ayağın kuyuya düşmek üzere, ecelin yakın herhalde.Zeki Alasya da senin gibi dine halka hakaret aşağılama yapa yapa gitti.Vasiyet bırakın da geberince camiye getirmesinler leşlerinizi.Ayrıca ben akparti seçmeniyim ve fakülte mezunuyum,sen ne mezunusun çok merak ettim şimdi.

  • Mardinli hamo 12.10.2022 17:22 / 1 kişi beğenmiş /

    Senin gibiler olmasa cehennemi yaratırmıydı Allah CC.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla