YASEMİN / 24.11.2022 15:33

Fenomen dizi Yalı Çapkını yine rekor kırdı! Fragman 10 saatte...

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizi Yalı Çapkını rekorlara doymuyor. Geçtiğimiz cuma 9. bölümüyle ekranlara gelen sevilen dizi reyting rekortmenliğinin yanına bir rekor daha ekledi. 9. bölümün sona ermesinin ardından yeni bölümü büyük heyecanla beklenen dizinin 10. bölüm fragramı youtube'da izlenme rekoru kırdı. Yayınlandığı günden beri her bölümü merakla beklenen dizi sosyal medyada da zirveyi kimseye bırakmıyor.

FRAGMAN YOUTUBE'DA 10 SAATTE...

İşlerin iyice karışık hale geldiği dizinin yeni bölüm fragmanı izleyenleri daha da heyecanlandırdı. Seyran ile Ferit arasındaki ilişkinin geldiği son durum ile Kazım'ın başına gelen olaydan nasıl kurtulacağını merak eden dizinin sevenleri diziyi youtube'da rekortmen yaptı. 10.bölüm fragmanı 10 saatte 2.3 milyon izlenmeye ulaşan dizi gün içinde 4.9 milyon izlenmeye ulaştı. Rekor kıran dizinin yeni bölüm fragmanı tıklanma almaya devam ediyor.

SIRADAKİ VİDEO
  • Misafir 24.11.2022 16:22 / 1 kişi beğenmiş /

    İnsanlara kötü örnek olarak dini inançlarımıza, örf, adet ve geleneklerimize uygun olmayan davranışlar içerdiği, toplumsal ahlakı bozduğu için bu diziyi RTÜK'e buradan şikayet ediyorum.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla