YASEMİN / 29.12.2022 08:59

Selen Görgüzel yine iddialı konuştu! "Hesabı bana ödeten erkeğe..."

Geçtiğimiz aylarda yönetmen Hamdi Alkan ile yollarını ayıran Selen Görgüzel iddialı konuşmalarıyla tepki çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde asgari ücretle alakalı söylediği "Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz" sözleriyle eleştiri yağmuruna tutulan Görgüzel iddialı laflarıyla yine gündeme geldi.

"HESABI BANA ÖDETEN ERKEĞE..."

Asgari ücretle ilgili söylediği sözler hala gündemdeyken katıldığı bir televizyon programında yine iddialı sözler söyleyen Görgüzel eleştiri oklarını tekrar üzerine çekti. Kendisine gelen soruya verdiği "Hesabı öderim, eteği de giydiririm! Ben kendimi değerli buluyorum, bu feminizm kadın erkek dengesini bozdu, kadının değerini yok etti. Biz de yaparız hadi bakalım futbol neden kadınlar oynamıyor?" cevabıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

SIRADAKİ VİDEO
  • Şükrü baykuş 29.12.2022 10:22 /

    Hadi ordan benim yanımda kadın hesap ödeyemez hesabı öder işime bakarım

  • misafir 29.12.2022 09:50 /

    Saçmalamış

  • Gökmen gökmen 29.12.2022 09:36 /

    kadin!! Hamfendi- hanim hatum= ar, edep, haya gibi degerleri hayatina yansitir yasar ise, mükemmel bir es aynizamanda cok daha önemli harika bir anne olur, böyle bir egitim görmüs cocukta ,sosyal- akkili ve dünya insani, kocaman yürekli mert insan gibi yasar! dahada kiymetlisi, hanimlar bu degerlerlere kiymet verseler Allahin da müjdelediklerinden olurlar. Insallah icinizin güzelligi bir erkekleri egitir. veselam

  • ali27antepli 29.12.2022 09:33 / 1 kişi beğenmiş /

    cehenneme kadar yolun var, güzelliğin ve gençliğin gidene kadar zenginlere metres olursun sonrası zaten cehennem...

  • harun 29.12.2022 09:22 / 1 kişi beğenmiş /

    valla ne senin ismarladigin yemegi yerim ne seninle gezerim nede o etegi giyerim yalniz basina curu duvarlara surt...

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla