YASEMİN / 07.02.2023 20:40

Oyuncu Sinan Albayrak veryansın etti! "Acılar üzerinden siyaset yapanlar midemi bulandırıyor"

Son olarak Kasaba Doktoru'nda rol alan başarılı oyuncu Sinan Albayrak, deprem sonrası yapılan siyasi provokasyonlara sitem etti. Sosyal medya hesabından videolu paylaşım yapan Albayrak, "Acılar üzerinden garip siyasi çığlıklar atılıyor" dedi.

VERYANSIN ETTİ!

Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Sinan Albayrak, Kahramanmaraş depreminden sonra sosyal medya üzerinden yardım kampanyaları yürüten vatandaşların yanı sıra, afet mağduru insanlarına acılarına rağmen muhalif söylemlerde bulunanlara adeta ateş püskürdü. Albayrak birlik olmak zorundayız diyerek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kimse acılar üzerinden siyaset yapmasın artık. Binlerce insan hayatını kaybetmişken bunu kendi çıkarı için kullanan insanlardan tiksiniyorum. En büyük felaketlerden birini yaşıyoruz. Türkiye’nin bugün yaşadığı acı yıllara yayılacak ve maalesef canımızı daha çok yakmaya devam edecek. Artık herşeyi partiler üzerinden ele almayı bırakmamız lazım. Acil olarak salt İNSAN olabilmeliyiz. Bu ülke, bu devlet her zamankinden daha fazla sahiplenilmeli. Particilik değil insanlık yapılsın. Hepimizin başı sağ olsun."

SIRADAKİ VİDEO
  • ERKAN 08.02.2023 12:45 / 1 kişi beğenmiş /

    Allah senden razı olsun, Sanat camiamızın yüz akısın, Senin gibi cesur yüreklere, yurdunu vatanını milletini sevenlere ihtiyacımız var, Allah sayılarınızı artırsın.

  • yılmaz 08.02.2023 10:50 / 3 kişi beğenmiş /

    Sinan bey ağzınıza sağlık . Özellikle siyasi patilerin seçim yardımları iptal edilmeli ve bu para deprem için kullanılmalı. Çok doğru.

  • hakful 08.02.2023 10:38 /

    Tebrikler. Söylediğiniz herşeye katılıyorum

  • Selim 08.02.2023 08:57 /

    Allah razı olsun. Akl-ı Selim düşünen sanatçılarımızın olması bize güç veriyor.

  • İsmet 08.02.2023 07:42 /

    Tebrikler Sinan bey Adamsın adam

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla