YASEMİN / 10.02.2023 16:40

Taha Duymaz'ın depremden bir ay önceki röportajı yürekleri burktu! Bedeni hala enkaz altında kalan...

Hatay'da yaşanan korkunç depremden sonra Antakya'da yaşadığı bilinen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan hala haber alınamıyor. Deprem gecesi kaldıkları binanın yıkıldığı bilinen, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Duymaz'ın 1  ay öncesinde Armağan Çağlayan'ın youtube üzerinden yayınlanan programında verdiği program izleyenlerin yüreklerini burktu.

"...BEN O EVDE ÇOK MUTLUYDUM"

Hala enkaz altında olduğu bilinen ve sosyal medyada evinin mutfağında çektiği yemek videoları ile tanınan fenomen Taha Duymaz, depremden bir ay önce Armağan Çağlayan'ın programına konuk olmuştu. Yaşanan bu büyük felaketin ardından röportajı tekrar gündeme gelen Duymaz'ın programda söylediği "Evimiz kırık dökük bir evdi. Kışın soğuğu geçirirdi, sırılsıklam olurduk. Eski bir evdi, zaten 2 metrekarelik bir mutfağım vardı. İnsanların 'Bir bardak su bile içmem' dediği mutfağım. Ben yıkılmasını istemiyordum aslında o evin çünkü ben o evde çok mutluydum. Kim ne derse desin, mutfağımı çok seviyordum. İyi kötü anılarımız var o evde ailecek.. O ev yıkılıp başka bir ev yapıldı. Sesimi duyurmama yardımcı oldular sosyal medyada ki zaten benim amacım çocukluğumdan beri aileme güzel bir hayat sunmaktı. Çok şükür bunu başardım. Tam başarmış sayılmam ama çok şükür bir yere de getirdim ailemi. Nerden nereye yani, evi yaptırdık çok şükür. Aç değiliz, açıkta değiliz.." sözleri izleyen herkesi duygulandırdı.

BEDENİ HALA ENKAZ ALTINDA

Tek katlı bir gecekonduda yaşadığı fakat deprem sabahı halasının evinde olduğu bilinen Duymaz'ın bedeninin hala enkaz altında olduğu söyleniyor.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla