YASEMİN / 11.02.2023 13:39

Enkazdan çıkarılan Ayfer'in ilk isteği duygulandırdı! Zeynep Bastık'tan genç kıza anlamlı destek geldi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin 6'ıncı gününde enkaz altından kurtarılan 15 yaşındaki genç kızın kurtarma ekiplerinden isteği bu acı günlerde izleyenlerin yüzünde bir nebze de olsa tebessüm oluşturdu.

ZEYNEP BASTIK'IN ŞARKSINI DİNLEMEK İSTEDİ

10 saat süren arama çalışmalarını sırasında itfaiye erlerinin bilincini açık tutmak için sürekli sorular sorduğu 15 yaşındaki Ayfer, kendisini kurtarmaya çalışan itfaiye erlerinden minik bir ricada bulundu. Enkazın altında kurtarılmayı bekleyen genç kız, kurtarma ekibinden Zeynep Bastık'ın "Gül beyaz gül" şarkısını açmalarını istedi. Genç kızın isteğini yerine getiren itfaiye erleri, Ayfer'e şarkıyı dinleterek ve sık sık sorular sorarak bilincinin açık kalmasını sağladı ve sğa salim enkazdan çıkardı.

"...EĞİTİM HAYATLARI BOYUNCU MADDİ MANEVİ DETSEKÇİLERİ OLACAĞIM"

Ayfer'in bu sevgisini karşılıksız bırakmayan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ayfer'e ve kız kardeşine ulaştık. Ailesini, yakınlarını kaybettiğini öğrendik. Çok çok üzgünüm... En kısa sürede bir araya geleceğiz Ayfer'le O şarkı, konser ne isterse... Kız kardeşleriyle birlikte eğitim hayatları boyunca maddi manevi yanlarında olacağıma söz veriyorum. Ayfer sayende tarifsiz duygular içindeyim. Sana ve kardeşine sarılmak için gün sayacağım" ifadelerini kullandı.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla