YASEMİN / 02.03.2023 16:10

Barış Kılıç'tan sosyal medya isyanı: "Nefret ettim, iğrendim..."

Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük depremlerin ardından yardıma giden ünlü isimlerin sosyal medyada videoları yayınlandı. Bu durum kimileri tarafından eleştiri konusu olurken Yasak Elma, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı gibi dizilerde yer alan son olarak da yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin Ömer'i olarak bilinen ünlü oyuncu Barış Kılıç bu süreçte sosyal medya hakkında yorum yaptı.

"NEFRET ETTİM, İĞRENDİM..."

Bu süreçte sosyal medya algısı hakkında yorum yapan ünlü oyuncu, "Sosyal medya herkes kullanıyor, herkes bir şeylere yetişmeye çalışıyor. İçinde çok gerçekten samimi bir şekilde yapmaya çalışan insanlar var. Yardım etmeye gitmiş 'yok işte koli taşıyor, şov yapıyor, yok bilmem ne' ya arkadaş, bir şey yapıyor bu insanlar ya... En azından buna saygı duyun yani. Bunu böyle bir yarış haline getirmek, sosyal medyada bir taraf olmaya çalışmak, ne kadar çirkin ya! Nefret ettim yani, sosyal medyasından da iğrendim bu süreçte..." ifadelerini kullanarak adeta isyan etti.

SIRADAKİ VİDEO
  • mersinli 02.03.2023 16:27 /

    Haklısın kardeşim İnsanlar oraya bir şeyin ucundan da ben tutayım diyor. Bazı insanlar siyaset yapmaya gidiyor. Devlet çıkıyor bir şey söylüyor.diğeri çıkıp doğru veya yalan tam tersini söylüyor. Bırakın dedikoduyu Hükümet elinden geldiğince uğraşıyor sende başka ucundan devlete yardımcı ol Ölenler bizim yurtaşlarımız

  • rıza ban 02.03.2023 13:17 / 1 kişi beğenmiş /

    sosyal medya tüm insanlığın devletlerin başına beladır. sahte hesapların önüne geçilmelidir.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla