YASEMİN / 02.03.2023 17:37

Acun Ilıcalı rakamları yine yuvarladı! Murat Sancak'ın 10 milyon TL'lik bağışını...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketlerinin ardından geçtiğimiz günlerde iş ve sanat dünyası bir araya gelmiş, yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyodan ortak canlı yayın yapılmıştı. Geçtiğimiz akşam da ünlü sunucu Acun Ilıcalı moderatörlüğünde futbol camiası; A Spor, beIN Sports, Sportstv, D Smart Spor, S Sport, Tivibu Spor, TRT Spor, TV8 ve kulüp televizyonları ile TRT Radyo, Radyo Gol, Radyospor ve Lig Radyo'nun yanı sıra birçok dijital medya kanalı "Omuz omuza" kampanyasında bir araya geldi.

10 MİLYON TL'LİK BAĞIŞI...

Türkiye Tek Yürek kampanyasında canlı yayına bağlanarak bağış yapan sanat ve iş dünyasından insanlara yaptıkları bağış miktarlarını yukarıya bağışlamaları için ricalarda bulunan Acun Ilıcalı, kampanyaya damga vuran isimlerden olmuştu. Oldukça yüksek miktarlardaki bağışları daha da yukarıya çeken Ilıcalı bu sefer de ünlü iş insanı Murat Sancak'ın bağış miktarını yuvarladı. Murat Sancak'ın yaptığı 10 milyon TL'lik bağış için "Benim bildiğim Murat Başkan 20 yapar." diyen Acun Ilıcalı, ünlü iş insanının bağışını 10 milyon TL'den 20 milyon TL'ye çıkardı.

SIRADAKİ VİDEO
  • Oldubittiyok 03.03.2023 03:23 /

    Gerçekten siz neyin peşindesiniz ya ??? Zavallı turkiyem.. keske bugunleri görmeseydik ya vallahi billahi muhakkak yuregi kalbi on numara olan abi abla dost kardes de var bas goz üstüne ama sahne ve meydanların % 85 90 kalmış soytarı alemine...

  • Öğretmen 02.03.2023 23:38 /

    İğrenç İğrenç Millet can derdinde zenginler goy goy yapıyor. Allah büyük

  • OKN 02.03.2023 19:52 /

    20 mılyon bu ınsanlar için para değil.Ama yinede allah hayırlarını kabul etsin diyelim.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla