YASEMİN / 12.03.2023 10:41

CZN Burak o sorulara cevap verdi! "Ne yaptıysam kendi bütçemden yaptım"

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından ilk günden beri deprem bölgelerine yardımlarda bulunan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile kendisine gelen o soruya cevap verdi.

"NE YAPTIYSAM..."

Özdemir, kendisine gelen "Nerden bu kadar para alıyorlar yardım için" sorusunu "Bilginize" notunu düşerek şu ifadelerle paylaştı:

"Şimdi bir kardeşimiz soru sormuş, ben hemen merakını gidereyim. Bu zamana kadar ne proje yaptıysam kendi bütçemden yaptım. Elimden geldiğince karınca kararınca misali... Yurt dışınd iki tane restoranım var oradan para kazanıyorum, Katar'da ve Dubai'de. Allah'a şükürler olsun ayırıyorum köşeye ve bu günler için ihtiyaç sahiplerine her zaman olduğu gibi yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani tek başınayım ve gönüllü arkadaşlarım var. Gönüllü yani maddi olarak değil, gönüllü geldiler onlar da. Başka da kimseye ne ihtiyacım ne kimseden isteğim var. O yüzden lütfen, benim hakkımda böyle yorumlar yazmayın rica ediyorum. Ben ne yapıyorsum kendi çalıştığım ve kazandığım paradan yapıyorum. Kimseyle bir işim yok, tek başınayım. Allah güç verdikçe de elimden geleni yapmaya devam edeceğim."

SIRADAKİ VİDEO
  • Misafir 13.03.2023 07:27 /

    Allah razı olsun Amin.Rabbim kazancına bereket, vücuduna sağlık versin Amin.Rabbim tüm gönüllü kardeşlerimizden razı olsun Amin

  • mehmettüre 12.03.2023 12:07 /

    adamsın sen. ASLAN sın boşver klavye erkeklerini bildiğini yap desteğimiz seninle

  • EREN 12.03.2023 12:04 /

    Allah razı olsun kardeşim, Allah güç kuvvet versin ki daha fazlasını yapabilesin. Allah seni nefsinin karşısında yalnız bırakmasın.

  • Mehmet 12.03.2023 11:21 /

    Mehmet Şef ve CZN Burak adam gibi adamdır.

  • Vatandaş333 12.03.2023 11:18 /

    Allah yar ve yardımcınız olsun. Maşallah

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla