YASEMİN / 13.04.2023 20:04

Esra Dermancıoğlu'ndan "Gelin maaşı" göndermesi! "Ben de istiyorum gelin maaşı…"

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı yeni dizi 'Aile' dün akşam yayınlanan bölümüyle gündem oldu. Dizide Aslan Soykan ile evlenen Devin karakterinin hesabını yatırılan yüklü miktardaki "gelin maaşı" sosyal medyada gündem oldu. Diziden sonra "Gelin maaşı nedir?" sorusu arama motorlarında en üst sıralarda yer aldı.

"BEN DE İSTİYORUM GELİN MAAŞI"

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'ndan ise bu konuya bir gönderme geldi. Sosyal medya hesabından çektiği bir videoyu paylaşan Dermancıoğlu, "Arkadaşlar gelin maaşı diye bir şey varmış. Bunu 'Aile' dizisinde gördüm. Dizide gelin maaşı veriyorlar geline... Peki boşanan, mesela ben boşandım. En nihayetinde ben de bir gelindim. Bence boşananlara da aile gelin maaşı vermeye devam etmeli. Yani sonuçta bir kere gelin olduktan sonra demek ki gelin maaşını hak ediyorsun yani boşansan da... Benim kayınvalidem de vefat etti. Kim öder gelin maaşını bana? Ben de istiyorum gelin maaşı..." ifadelerini kullandı. 

SIRADAKİ VİDEO
  • mersinli 14.04.2023 13:17 /

    Seda Sayan Kaç kere almalı

  • tunctunc 13.04.2023 21:08 /

    Cok sacma tam anlami ile bedavacilik..Sen zamainda gelindin ama o zaman bu kanun yokdu..Kanun yeni cikti sen sinifda kaldin..Hadi yürrüü sagdan git bahtin acilir.Vala bedava mezar buvlsaniz girceksiniz..utanmazlar zrr zrr zrrr.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla