YASEMİN / 23.04.2023 11:08

Kızı darp edilen Defne Samyeli'den açıklama: "Yasal süreç için..."

Geçtiğimiz aylarda ortaya atılan bir darp iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü oyuncu ve sunucu Defne Samyeli'nin 26 yaşındaki kızı Deren Talu'nun birliktelik yaşadığı Baran Tınaz'dan şiddet gördüğü iddiaları ortaya atılmıştı. Konunun ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Deren Talu şiddet iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı.

"YASAL SÜREÇ İÇİN..."

Geçtiğimiz akşam objektiflere takılan Defne Samyeli ise kızının şiddet gördüğü iddialarını doğrulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Deren'in dava sürecini başlatıp başlatmamakla ilgili kararını bekliyorum. Benim bir birey, bir anne olarak bu konuyla ilgili fikrim başından beri belli. Ben böyle süreçlerin bir an önce başlatılması gerektiğini savunuyorum. Bir duruş göstermek gerektiğini düşünüyorum yapanın yanına kar kalmaması amaçlı mutlaka adli sürecin başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Ama kızım 18 yaşını doldurduğu için ve bu konuyla ilgili yeteri kadar travmatize olduğu için onun vereceği bir karar, kanunen de öyle... Şimdi onun kararını vermeye çalışıyor. Onun bu bekleyişine ben saygı duyuyorum bir anne olarak."

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla